Merken 

Bij VloerenDeur hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. We willen dat u jarenlang kunt genieten van een schitterende vloer bij u thuis. Daarom werken we uitsluitend samen met de beste merken uit de branche. Met zorg en aandacht hebben we ons portfolio aan merken samengesteld. Enkel de merken die voldoen aan onze eisen en die dezelfde waarden delen, vindt u terug in onze collecties. We werken niet alleen samen met merken gespecialiseerd in het leveren van houten vloeren zoals eiken, maar ook voor gietvloeren, parket vloeren, PVC vloeren of laminaat vloeren van topmerken kunt u bij ons terecht. Op deze pagina vertellen we graag meer over onze merken.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Onze samenwerking met merken voor vloeren

Inmiddels zijn er zoveel merken die vloeren leveren, wellicht dat u het lastig vindt om te bepalen welk merk nu écht het beste is. Door de jaren heen hebben we kennisgemaakt met uiteenlopende merken die gespecialiseerd zijn in het produceren van vloeren. Deze ervaring heeft ons geleerd welke fabrikanten een constante hoge kwaliteit leveren en welke niet. Bovendien selecteren wij onze merken die meegaan met de laatste trends. Zo kunnen we een collectie aanbieden die voldoet aan de actuele ontwikkelingen op het gebied van wonen en vloeren.

De merken vloeren die wij aanbieden

Om een beter beeld te krijgen bij onze merken hebben we hieronder een greep uit ons assortiment uitgelicht. Heeft u vragen over één van de merken? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze samenwerking.

Ambiant PVC

Ambiant is topleverancier van tapijt, vinyl, laminaat en parket, maar met name hun uitstekende PVC vloeren vindt u terug in ons assortiment. De uiteenlopende collecties zijn altijd ingespeeld op de wensen van klanten en hebben een eigentijds concept. Een Ambiant PVC vloer staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en een super prijs-kwaliteitverhouding.

Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett is één van de beste Europese parket producenten. Zij hechten veel waarde aan het ontwikkelen van parket vloeren die staan voor een gezond leven. Het merk schenkt veel aandacht aan de eigentijdse vormgeving van de vloeren en hanteert een hoge kwaliteitsgraad. Daarnaast zijn zij al 20 jaar onze leverancier van parketvloeren die worden gelegd in combinatie met vloerverwarming.

Viva Floors

Het Nederlandse merk Viva Floors is gespecialiseerd in het produceren van PVC vloeren in de mooiste stijlen. Als echte trendzetter zijn zij keer op keer op zoek naar de nieuwste trend op het gebied van vloeren en vinden ze een goede balans tussen kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsgemak en prijs.

Q2 parket

Een ander Nederlands merk, Q2 parket vloeren, produceert een eerlijk Nederlands kwaliteitsproduct waarbij traditionele normen en waarden centraal staan. Q2 parket is een schitterend natuurproduct die met dag in dag uit met passie en vakmanschap vervaardigd worden door ervaren specialisten. Zij zijn daarnaast dé leverancier van traditionele parketvloeren in de meest uiteenlopende houtsoorten.

Your Floor

Your Floor biedt diverse soorten vloeren en is onze leverancier van laminaatvloeren. De vloeren van Your Floor kenmerken zich door duurzame en hoogwaardige materialen die voldoen aan de hoogste milieustandaarden, zoals FSC en PEFC.

Meer weten? Neem contact op!

U zult ongetwijfeld schitterende vloeren tegenkomen in ons assortiment van bovenstaande merken. Wilt u meer weten over onze merken? Aarzel niet en neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zoetermeer. We vertellen u graag meer over onze samenwerking en de kwaliteiten van onze merken of vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek