Over Ons 

Het verhaal begint bij VloerenDeur

Vakkennis en passie

De mensen bij Vloerendeur zijn zonder uitzondering vakmensen. Het team van Vloerendeur bestaat uit mensen die al jaren werken met de kwaliteitsproducten!

Om te beginnen bij onze creatieve en vakkundige adviseurs, die u in onze showroom of bij u thuis voorzien van een goed advies en u tijdens het gehele traject begeleiden. Of de drijvende krachten in de binnendienst die er voor zorgen dat uw opdracht met zorg wordt ingepland en uitgevoerd. En zeker niet als laatste onze allround vakmensen die de vloeren plaatsen en renoveren of uw trap bekleden. Zij maken er hun dagelijks werk van om u als klant een tevreden klant te maken. Passie, kwaliteit en vakmanschap zijn de ingrediënten voor een schitterend eindresultaat!

Vakmanschap

Bij VloerenDeur werken we met zorgvuldig geselecteerde vakmensen met hart voor hun vak. Mensen die weten waar ze over praten en ervoor willen zorgen dat ieder project uniek is.

Van advies tot uitvoering; wij zijn altijd gericht op een perfect eindresultaat!

Afspraak maken

VloerenDeur sinds 2012

Als drijvende kracht achter VloerenDeur is directeur Pascal Franssen een echte professional in zijn vak. Na zijn HBO studie Commerciële Economie begon hij zijn carrière bij een aannemer. Daar ontwikkelde hij zijn liefde voor het creëren van een tastbaar eindproduct.

Hij deed veel kennis op in de bouwbranche, waarna hij uiteindelijk terechtkwam bij de grootste vloerenproducent van Nederland. Hier ontwikkelde hij zich tot adjunct-directeur. In 2012 vond hij dat het tijd was om het zelf te gaan doen en richtte VloerenDeur op.

Inmiddels is VloerenDeur uitgegroeid tot de professional op het gebied van vloeren en binnen(zonwering) Waar kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn!

Wensen, eisen & uitdagingen

Iedere opdracht kent zijn eigen wensen, eisen of uitdagingen. Of het nu een aannemer is die een vloerrenovatie op korte termijn wil, een facility manager die op zoek is naar een functionele oplossing of een architect die voor zijn opdrachtgever een compleet vernieuwde inrichting heeft bedacht. VloerenDeur vindt het belangrijk om zich eerst in de situatie te verdiepen, om vervolgens samen de mogelijkheden te bekijken en je te voorzien van uitgebreide informatie en passend advies.

Showroom

Op afspraak kunt u onze prachtige showroom vol inspiratie en tips van echte vakmensen bezoeken. 

Vanwege de laatste maatregelen rond COVID-19 is de showroom van VloerenDeur gesloten. De uitvoering van uw opdracht gaat wel gewoon door. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer komen we graag bij u langs. Aan de hand van grote monsterstalen adviseren we graag bij u thuis. Dit geldt ook voor het beoordelen van uw vloer wanneer u een make-over of renovatie van uw vloer overweegt of een offerte nodig heeft in verband met schade.

Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen. Maak snel een afspraak via info@vloerendeur.nl

Bezoek ons

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!