Houten vloeren Hongaarse punt

Uw interieur een tijdloze uitstraling geven? Een Hongaarse punt houten vloer is een verrijking voor iedere ruimte en straalt luxe en authenticiteit uit. VloerenDeur heeft al jarenlang ervaring in het leveren en leggen van prachtige vloeren, waaronder Hongaarse punt houten vloeren. Deze vloersoort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en stijlen en daardoor geschikt voor een grote diversiteit van ruimtes. Ontdek de collectie en kom langs in onze showroom in Zoetermeer. Onze experts vertellen u er graag alles over. Of plan een adviesgesprek aan huis in. We nemen stalen mee, zodat u in uw eigen woning kunt zien hoe de vloer staat. Wij ontzorgen u volledig.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Hongaarse punt houten vloeren kopen

Wie bekend is met het visgraat motief heeft vast ook gehoord van de Hongaarse punt. Hoewel beide vloeren op elkaar lijken, zit er een verschil in de legwijze. De planken van Hongaarse punt vloeren worden onder een hoek van 60 graden gelegd en sluiten via de bovenzijde aan elkaar. Hierdoor ontstaat de zogenaamde ‘sergeantstreep’. Het resultaat is een houten vloer die strakker en rustiger oogt dan een visgraat patroon. Indien u twijfelt tussen een visgraat of Hongaarse punt houten vloer, maar op zoek bent naar een opvallende, maar rustigere look, dan is een Hongaarse punt houten vloer de betere keuze. We adviseren u graag over geschikte mogelijkheden tijdens een bezoek aan onze showroom.

Houten Hongaarse punt vloer leggen

Het leggen van een houten vloer in Hongaarse punt vraagt om specialistische kennis en kunde. Twee linkerhanden of simpelweg geen tijd om zelf de vloer te leggen? Wij staan voor u klaar. Ons team van parketteurs beschikt over ervaring en de juiste materialen om vakkundig uw houten vloer in een Hongaarse punt te leggen. U geniet binnen mum van tijd van een prachtig aangelegde vloer. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het leggen van vloeren over vloerverwarming. Heeft u al vloerverwarming liggen? Dan kunnen wij de houten vloer eenvoudig voor u leggen. Bent u op zoek naar een houten Hongaarse punt vloer en heeft u nog geen vloerverwarming, maar is dit wel wenselijk? Ook hiervoor kunt u bij VloerenDeur terecht. Wij bieden u een totaaloplossing!

Diverse uitvoeringen beschikbaar

Onze Hongaarse punt houten vloeren zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Om een goede indruk van ons assortiment te krijgen, adviseren wij u om een afspraak in te plannen en onze showroom te bezoeken. Houdt u van een rustieke uitstraling? Kies dan voor een houten vloer met veel noesten. Een houten vloer zonder noesten oogt strakker. Er is voor iedere wens een passende sfeer te creëren. Naast het aantal noesten op de planken heeft u ook keuze uit verschillende afwerkingen en kleuren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd hoe een Hongaarse punt houten vloer zou staan in uw woning? Plan dan een adviesgesprek aan huis in of bezoek onze showroom in Zoetermeer. Tijdens het gesprek bij u thuis kunt u nog steeds van alle voordelen van onze service profiteren. Zo brengen wij allerlei stalen van vloeren mee, zodat u op uw gemak ons assortiment eens kunt bekijken en een duidelijke indruk krijgt van de mogelijkheden in uw eigen woning. Bovendien staat de specialist helemaal tot uw beschikking en krijgt u de kans om al uw vragen te stellen. Wij werken uitsluitend op afspraak, zowel als bij thuisbezoeken als in de showroom, zodat we u ongehinderd kunnen helpen. Staat de vloer van uw dromen ertussen? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan via onze website. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Afspraak maken showroombezoek