PVC vloer reparatie

Wilt u uw PVC vloer weer opnieuw laten stralen? Kies er dan voor om uw PVC vloer te laten onderhouden door VloerenDeur. Dankzij een opfrisbeurt ziet uw huidige vloer er weer als nieuw uit en hoeft u geen investering te doen in een volledig nieuwe vloer. Wij beschikken over vakmensen die de juiste kennis hebben op het gebied van PVC vloerreparaties- en reiniging. Om een goede inschatting te maken van de omvang van werkzaamheden komen we graag een keer bij u langs. Op deze pagina vertellen we meer over PVC vloer onderhoud en reparaties.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Een PVC vloer reparatie door VloerenDeur

Bij het intensief gebruik van uw PVC vloer kan er na verloop van tijd kleine beschadigingen in de toplaag ontstaan. Deze beschadigingen kunnen variëren van kleine krasjes tot aan het vervangen van volledige stroken. Hierdoor kan vocht en ander vuil plots doordringen en schade toebrengen aan uw vloer. Afhankelijk van de situatie kunnen wij de beschadigde PVC-stroken vervangen. De beschadigde stroken worden er dan vakkundig uitgehaald en nieuwe stroken worden geplaatst. We adviseren dergelijke werkzaamheden altijd door een professional te laten uitvoeren.

Onderhoud van een PVC vloer

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Om uw PVC vloer in topconditie te houden zijn er een aantal maatregelen die u kunt treffen om beschadigingen of een PVC vloer reparatie te voorkomen. We bevelen aan om uw vloer goed te onderhouden door stof, zand en andere scherpe materialen niet op de vloer te laten liggen. Met een doekje kunt u dagelijks even de vloer schoonvegen en door iedere week even met een dweil de PVC vloer te reinigen, profiteert u van een prachtige mooie vloer waarvan u jarenlang plezier heeft.

Laat het over aan een professional

We adviseren om het herstel van beschadigingen aan uw PVC vloer altijd over te laten aan een ervaren specialist. Zeker als het gaat om grotere werkzaamheden zoals het verwisselen van stroken, zijn de nodige kennis en juiste materialen van belang. Onze vakmensen leggen de PVC vloeren en zijn ook opgeleid om een PVC vloer reparatie uit te voeren.

Neem contact op voor meer informatie

Is uw PVC vloer toe aan een opknapbeurt? Wacht dan niet te lang en neem direct contact met ons op of plan direct een adviesgesprek aan huis in. Onze specialisten komen graag bij u langs en nemen alle mogelijkheden met u door. Uiteraard kunt u bij vragen over onze aanpak en werkwijze gerust contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag meer!

Afspraak maken showroombezoek