Houten vloeren zwart

Het luxe en elegante gevoel van een prachtig hotel of restaurant bij u in huis halen? Een zwarte houten vloer staat chique en maakt een duidelijke statement. De kleur zwart is een steeds meer gewilde kleur in huis, omdat dit vaak geassocieerd wordt met luxe. VloerenDeur biedt kwalitatief hoogwaardige zwarte vloeren verkrijgbaar in diverse tinten zwart, dessins en afwerkingen. Met een zwarte houten vloer wordt u bij binnenkomst steeds weer opnieuw verrast door de uitnodigende en stijlvolle sfeer. U zult geen spijt krijgen van uw keuze.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Zwarte houten vloeren kopen

In ons assortiment hebben we vele soorten zwarte houten vloeren beschikbaar in diverse tinten. Want ook over de kleur zwart valt te discussiëren. Wat voor de een zwart is, is voor de ander wellicht te licht of juist te donker. Daarom hebben we verschillende tinten zwart beschikbaar, zodat uw favoriet er ongetwijfeld tussen zit. Gaat uw voorkeur uit naar een intens zwarte vloer? Of bent u op zoek naar een zwarte houten vloer waarbij de structuur van het hout duidelijk zichtbaar is? Kies de tint die u het meeste aanspreekt en wat u denkt dat het beste staat bij de rest van uw interieur.

Vindt u het lastig om te bepalen welke zwarttint nu bij uw huidige of toekomstige inrichting past? Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u eventueel foto’s meenemen van uw woning of foto’s ter inspiratie die u bijvoorbeeld op Pinterest of ander platform gevonden heeft. Zo krijgen we een goede indruk van uw wensen en kunnen we samen de perfecte kleur vinden.

De hoogste kwaliteit zwarte houten vloeren

Onze zwarte houten vloeren zijn vervaardigd uit kwalitatief Europees hout. Wij hechten veel waarde aan verduurzaming en het milieu. Onze vloeren zijn daarom uitsluitend afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Europa. Met veel zorg en aandacht worden onze vloeren geproduceerd en fabrieksmatig afgewerkt in de door u gekozen oppervlaktebehandeling. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige afwerking. De levensduur van uw zwarte houten vloer wordt hiermee verlengd. Zo geniet u nog vele jaren van een schitterende vloer die wel tegen een stootje kan.

Voor een verfijnde uitstraling

Een zwarte kleur staat dus elegantie en geeft een interieur een verfijnde uitstraling. Het is een relatief eenvoudige manier om een vleugje meer luxe toe te voegen. Bovendien is zwart een basiskleur waarmee eindeloos te combineren valt. Een donkere vloer gaat goed samen met licht kleurtinten, zoals een witte muur. Het contrast wit-zwart is een klassieker die uw woning een ruimtelijke uitstraling geeft. Een Scandinavische sfeer creëren? Integreer dan hout in accessoires zoals een koffietafel. Liefhebber van een luxueuze uitstraling? Door messing objecten in de ruimte toe te voegen waant u zich bijna in koninklijke sferen.

Bezoek onze showroom

Bij VloerenDeur willen we u zoveel mogelijk ontzorgen. Samen met u doorlopen we al uw wensen en zijn betrokken gedurende het hele traject. We nodigen u graag uit in onze showroom in Zoetermeer om een goede indruk te krijgen van het assortiment zwarte houten vloeren. We leggen alle mogelijkheden meteen uit. Daarnaast kunt u ook een afspraak aan huis maken. Onze adviseur komt dan bij u thuis en neemt diverse interessante monsterstalen mee, zodat u kunt ervaren hoe bepaalde vloeren in uw woning staan. U kunt echter ook direct een offerte aanvragen indien u uw oog al heeft laten vallen op één van onze prachtige zwarte houten vloeren.

Afspraak maken showroombezoek