PVC vloeren betonlook 

Wilt u profiteren van de fantastische eigenschappen van een PVC vloer, maar gaat uw voorkeur uit naar een ietwat modernere uitstraling? Goed nieuws! VloerenDeur kan ook PVC vloeren leveren en leggen in een betonlook. Bij ons heeft u keuze uit diverse kleuren en structuren, zodat u de een betonlook kunt kiezen die past bij uw smaak en interieur. We adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens uw bezoek aan onze showroom in Zoetermeer of bij een adviesgesprek aan huis. Onze adviseurs komen graag langs bij u thuis en nemen verschillende monsterstalen mee. Zo kunt u in uw eigen woning de perfecte PVC vloer betonlook kiezen.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Een betonlook PVC vloer voor stijlvolle interieurs

Liefhebber van een modern en stijlvol interieur? Een betonlook PVC vloer complementeert deze interieurstijl en ziet er prachtig uit. Een betonlook PVC vloer is haast niet te onderscheiden van een echte betonnen vloer. Tot in de kleinste details zoals de afwerking en de kleur is nagedacht om de vloer zo realistisch en natuurlijk mogelijk te laten ogen. VloerenDeur biedt zowel betonlook PVC vloeren aan met kliksysteem als plakverbinding. Wij kunnen beide types vakkundig bij u leggen en verzorgen het geheel. Dit levert u het beste eindresultaat op.

Waarom kiezen voor een betonlook PVC vloer?

PVC vloeren in betonlook brengen vele voordelen met zich mee. Het is een strak soort vloerbedekking die zich in vele interieurstijlen thuis voelt. Want beton hoeft niet koud of kil te zijn. In tegendeel! Betonlook PVC vloeren staan ook schitterend in een landelijke inrichting of in een industriële stijl. U kunt met uw meubels en decoraties de sfeer creëren die u wenst. Daarnaast kunnen wij de vloer in vrijwel iedere ruimte in huis plaatsen. Een PVC vloer kan prima tegen een stootje en is goed waterdicht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld ook een PVC vloer betonlook kunt plaatsen in de badkamer of keuken. Koude voeten zult u bovendien niet meer hebben met deze vloersoort. De PVC vloer kan ook uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming.

Comfortabel en onderhoudsvriendelijk

Naast het feit dat een PVC vloer betonlook zeer dun is, en daarom goed warmte kan geleiden, biedt deze vloer tevens een uitstekende geluiddempende werking. PVC vloeren zijn bij uitstek geschikt om te laten plaatsen in woningen of ruimtes waarin de geluidsoverlast aan de landelijk gestelde eisen door de SGH dient te voldoen. Woont u in een appartement en wilt u geen overlast veroorzaken voor uw buren, maar wilt u toch genieten van een charmante en sterke vloer? Dan is een PVC vloer in betonlook een absolute aanrader!

Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in

Bent u benieuwd naar onze betonlook PVC vloeren? Maak dan een afspraak online en bezoek onze showroom in Zoetermeer. Op deze locatie kunt u rustig ons assortiment bekijken en samen met onze adviseurs de perfecte vloer kiezen. Blijft u liever thuis? Dan komen wij toch naar u! Wij nemen een aantal van onze mooiste monsterstalen mee, zodat u in uw eigen woning kunt zien hoe de vloer staat. Zo kiest u ongetwijfeld een PVC vloer betonlook die past bij uw interieur. Voor vragen of advies kunt u uiteraard even contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek