Laminaatvloeren 

Bent u op zoek naar een vloer die u makkelijk bij kunt houden? Overweeg dan een laminaatvloer. Laminaatvloeren zijn namelijk zeer eenvoudig te onderhouden. Bovendien geeft laminaat dezelfde uitstraling als een echte parketvloer, maar is makkelijker schoon te houden en te onderhouden. Dit maakt dat dit type vloerbedekking bij velen zeer geliefd is. Voor de meest prachtige laminaatvloeren bent u bij VloerenDeur aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer om ons uitgebreide aanbod aan laminaatvloeren en andere vloerbedekking te bekijken!

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Voorbeelden van onze vloeren

5107 Mawenzi (tegel)

5108 Savoia (tegel)

5109 Nelion (tegel)

8052 Soil Oak

8055 Nature Oak

8080 Kidepo Oak

8152 Magdalena Oak

8180 Lieme Oak

9109 Alpaka Oak (visgraat)

9110 Yak Oak (visgraat)

Laminaatvloeren van VloerenDeur

In ons assortiment vindt u verschillende soorten laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit. Zoals u kunt zien in ons aanbod bieden wij zowel laminaatvloeren aan als tegel, maar ook als plank. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de jaren heen zijn de kwaliteiten en eigenschappen van laminaatvloeren steeds beter ontwikkeld. U koopt laminaatvloeren van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast zijn laminaatvloeren bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. De houtmotieven zijn zo realistisch geworden dat het verschil minimaal is, maar u toch kunt profiteren van de voordelen van laminaat. Laminaat is tenslotte vele malen eenvoudiger te onderhouden en hierdoor een uitstekend alternatief voor een massief houten vloer.

Laminaatvloeren inclusief leggen

Een ander groot voordeel van laminaatvloeren is de eenvoud van het leggen. Laminaatvloeren zijn prima zelf te leggen. Wanneer u een laminaatvloer bij ons aanschaft dan voorzien wij u altijd van een duidelijke leginstructie, zodat u zelf de vloer kunt leggen. Niet iedereen kan of wil echter een laminaatvloer zelf leggen. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze legservice. Onze parketteurs komen dan bij u langs en leggen de laminaatvloer vakkundig. Zo bent u verzekerd van een strakke en mooie vloer waarvan u nog jaren plezier zult hebben. Onze medewerkers zijn altijd gericht op het creëren van het beste eindresultaat!

Ruime keuze uit prachtige laminaatvloeren

Om u een beter beeld te geven van onze mogelijkheden hebben wij hieronder een aantal van onze laminaatvloeren gepresenteerd. Een zeer populaire laminaatvloer op dit moment is de visgraat vloer. Visgraat vloeren zijn eigenlijk weer terug van weggeweest. Het kenmerkende patroon geeft een interieur een klassieke en tikkeltje luxe uitstraling. Bovendien hebben wij laminaatvloeren met v-groef. Dankzij de v-groef krijgt laminaat zijn houtachtige uiterlijk, wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Naast de typische houtlook van laminaat bieden wij ook grijze laminaatvloeren aan. De grijze kleur past goed in moderne en industriële interieurs en geeft uw woning een unieke uitstraling.

Ontdek onze advies aan huis service!

Mocht het u niet uitkomen om langs te komen in onze showroom, dan komen wij toch gewoon langs bij u. We begrijpen dat er veel komt kijken bij het vinden van een geschikte vloer. Wanneer we bij u langskomen dan nemen wij al onze stalen mee, zodat u toch een duidelijke indruk krijgt bij onze mogelijkheden. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze en geven u persoonlijk advies. VloerenDeur staat voor passie, kwaliteit en een persoonlijke aanpak!

Over onze laminaatvloeren

Kan de laminaatvloer direct na het leggen worden belast? Waar andere vloeren nog niet belast mogen worden na het plaatsen, geldt dit niet voor een laminaatvloer. U kunt dus direct na het leggen al genieten van uw nieuwe vloer. Meubels zoals de eettafel en bank kunt u probleemloos weer op hun plek zetten. Ook kunt u zonder zorgen over de nieuwe vloer lopen. De vloer ligt strak en zal niet verschuiven.

Is een laminaatvloer krasbestendig? We vallen maar gelijk met de deur in huis: ja, een laminaatvloer is krasbestendig en tevens slijtvast. Net zoals alle andere vloeren, zijn onze laminaatvloeren vervaardigd van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal die wel tegen een stootje kunnen. Toch adviseren we wel om onder meubels zoals de eettafel of bankstel viltjes te plakken. Dit biedt een extra bescherming en voorkomt beschadigingen aan de vloer. Pas ook altijd op met scherpe voorwerpen. Denk hierbij aan kleine steentjes of een stofzuiger zonder borstels, deze kunnen mogelijk zorgen voor lelijke plekken.

Kan een laminaatvloer gecombineerd worden met vloerverwarming? Het is mogelijk om laminaatvloeren te combineren met vloerverwarming. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waaraan de vloer moet voldoen om optimaal de warmte te geleiden. Hierbij speelt de juiste ondervloer ook een rol. Er zijn speciale ondervloeren verkrijgbaar die geschikt zijn voor vloerverwarming. Daarnaast mag de warmteweerstand van zowel het laminaat als eventueel de ondervloer niet te hoog zijn, anders moet u te hard stoken om de gewenste temperatuur te krijgen. Een laminaatvloer is dus prima te combineren met vloerverwarming als de correcte voorzieningen getroffen zijn. Zoals voor alle vloeren die worden toegepast in combinatie met vloerverwarming geldt dat het stookprotocol gevolgd moet worden. Wij geven u hierover graag uitgebreid advies.

Hoe lang gaat een laminaatvloer mee? De gemiddelde levensduur van laminaatvloeren is afhankelijk van de dikte van de vloer. Laminaatvloeren hebben doorgaans een dikte van 7, of 10 mm.

Kom langs in onze showroom!

Bent u enthousiast geworden en bent u benieuwd of een laminaatvloer in uw woning past? Plan dan een afspraak in en bezoek onze showroom in Zoetermeer. Het is belangrijk om te weten dat wij standaard uitsluitend op afspraak werken. Zo kunnen we u met persoonlijke aandacht begeleiden en verder helpen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek