Visgraat laminaat vloer

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Bent u op zoek naar een vloer die uw interieur een vleugje luxe en exclusiviteit geeft? Met een laminaat vloer in visgraat patroon wordt uw vloer ongetwijfeld de blikvanger in de woning. De vraag naar visgraat laminaat vloeren is de afgelopen paar jaar enorm gestegen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want het speelse motief komt in vele interieurs en stijlen goed tot zijn recht. Ook bij VloerenDeur koopt u de allermooiste visgraat laminaat vloeren in diverse kleuren en stijlen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom of tijdens een afspraak bij u thuis ervaart u zelf wat deze vloersoort voor uw inrichting kan betekenen.

Visgraat laminaat vloer kopen

Het iconische patroon ontstaat doordat planken loodrecht op de andere planken worden gelegd. De legwijze maakt deze vloer dus zo uniek. Afhankelijk van uw smaak en stijl kunt u een visgraat laminaat vloer kopen die hierop aansluit. De vloer benadrukt een elegante en traditionele sfeer, maar kan ook een spannende twist aan moderne interieurs geven. Vroeger werden dergelijke vloeren enkel gelegd in herenhuizen. Gelukkig kan tegenwoordig iedereen profiteren van een schitterende visgraat laminaat vloer. We hebben ons assortiment uitgebreid met diverse soorten laminaat vloeren met visgraat patroon. Er zit voor iedere wens wel een mooie vloer tussen.

Niet de nadelen van hout

Laminaat brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van andere vloeren zoals hout. Houten of eiken vloeren vragen veel onderhoud en zijn extra gevoelig voor beschadigingen zoals krassen. Een laminaat visgraat vloer is haast niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer, maar de kwaliteit doet er niet onder. Bovendien is de prijs van laminaat een stuk voordeliger. Voor uiteenlopende prijsklassen zijn laminaat vloeren in visgraat patroon verkrijgbaar. Ideaal wanneer u graag rekening houdt met een specifiek budget. Ook is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft geen bijzondere schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren om de vloer er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. U profiteert van het feit dat de vloer geen echt hout is, maar enkel van de warme uitstraling.

Visgraat laminaat vloer leggen

Bent u zelf niet ervaren in het leggen van vloeren of heeft u simpelweg twee linkerhanden? Dat is geen probleem! VloerenDeur heeft echte vakspecialisten in huis die vakkundig en snel uw visgraat laminaat vloeren kunnen leggen. Hierdoor bent u verzekerd van vakwerk waarvan u snel kunt genieten. We adviseren om visgraat laminaat vloeren altijd door een ervaren specialist te laten leggen. De iconische legwijze vraagt om specifieke kennis, ervaring en de juiste materialen. Al onze parketteurs beschikken over deze kwaliteiten. Geen prutswerk voor u, maar een vloer die er binnen no-time prachtig bij ligt.

Bezoek de showroom of plan een adviesgesprek aan huis in

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze visgraat laminaat vloeren? Kom dan langs in onze showroom in Zoetermeer. Heeft u al een vloer in gedachten? Vraag dan direct een offerte aan. Bij VloerenDeur kunt u ook voor advies aan huis terecht. Wij komen dan bij u langs en nemen dan al onze stalen mee. Zo kunt u toch uw droomvloer kiezen, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Onze vakspecialisten staan voor u klaar om u te voorzien van inspiratie, tips en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen. We helpen u graag!

Afspraak maken showroombezoek