Lichte eiken vloeren

Met een lichte eiken vloer, ook wel woodlook of onbehandelde look genoemd, creëert u een rustige en neutrale basis. Het eikenhout zorgt voor een natuurlijke uitstraling, terwijl de lichte kleur uw woning optisch ruimtelijker maakt. Een lichte eiken vloer is zowel modern als sfeervol en warm en past hierdoor in vrijwel iedere ruimte. VloerenDeur biedt de mooiste lichte eiken vloeren in diverse dessins en uitvoeringen. Voor iedere wens kunnen wij een schitterende eiken vloer in een lichte tint aanbieden. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom. Hier vindt u al onze lichte eiken vloeren onder één dak.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Lichte eiken vloeren kopen

De grote voordelen van een lichte eiken vloer kopen is de neutrale look en feel en het feit dat het meer licht en ruimte in huis brengt. Heeft u een kleine woonkamer? Vanzelfsprekend wilt u deze zo groot mogelijk laten lijken. Een manier om te spelen met het ruimtelijke effect is door meer licht toe te voegen. Een lichte eiken vloer is hiervoor uitermate geschikt. Met deze natuurlijke basis kunt u nog alle kanten op. Dit maakt de vloer ontzettend veelzijdig. Zo passen zowel donkere als lichte meubels goed bij een lichte vloer. Maar ook overige elementen zoals het kleurgebruik, accessoires en andere materialen zijn vrij eenvoudig te combineren met zo’n rustige basis.

Kies de gewenste afwerking

Lichte eiken vloeren zijn op verschillende manieren af te werken. U kunt zelf bepalen wat voor behandeling en uitstraling u wenst. De ideale afwerking is afhankelijk van uw wensen en de interieurstijl die u in huis wilt hebben. Een populaire afwerking is het schuren van de vloer. Kiest u voor schuren? Dan krijgt uw vloer een moderne en gladde uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om uw lichte eiken vloer te bewerken met een borstel. Dit adviseren we te doen wanneer u de natuurlijke noestenstructuur nog beter wilt benadrukken. Naast het borstelen en schuren van de vloer kunt u de vloer ook nog vele andere manieren laten afwerken. Denk hierbij aan laten roken, logen of waxen. Hierin bent u helemaal vrij.

Een lichte eiken vloer gaat een leven lang mee

Eikenhout is zeer sterk en hard. U kunt de vloer daarom weer opnieuw schuren en een nieuwe behandeling kiezen. Hierdoor kunt u op een efficiënte manier uw vloer weer een nieuwe uitstraling geven. Bovendien is dit ook zeer gunstig voor de portemonnee. Een lichte eiken vloer gaat hierdoor een leven lang mee. Lichte eiken vloeren hebben daarnaast de eigenschap om makkelijk de temperatuur van de omgeving aan te nemen. Daarom voelt de vloer doorgaans lekker warm aan onder de voeten. Dat is gunstig wanneer u ’s ochtends het bed uitstapt. Een lichte eiken vloer past dus niet alleen goed in de woonkamer, ook de slaapkamer is bij uitstek geschikt om deze vloersoort toe te passen.

Bezoek onze showroom

Wanneer u op zoek bent naar een lichte eiken vloer dan bent u bij VloerenDeur aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit vloeren voor aantrekkelijke prijzen. Bent u benieuwd naar onze collectie? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Zoetermeer. Liever niet de deur uit? Dan komen we gewoon naar u. Aan de hand van grote monsterstalen adviseren we graag bij u thuis. Zo kunt u direct zien hoe een lichte eiken vloer in uw eigen woning staat. Wilt u gebruik maken van deze service? Vul het contactformulier in op onze website of neem direct contact met ons op.

Afspraak maken showroombezoek