Giet vloeren woonkamer

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

U herkent het misschien wel: u wordt wakker, staat op uit bed en stapt met blote voeten op een koude vloer. Voor velen is dit niet de ideale manier om wakker te worden. Met een gietvloer in uw slaapkamer in combinatie met een vloerverwarmingssysteem is dit probleem voorgoed verleden tijd. De gietvloeren van VloerenDeur zijn elastisch en zijn in staat om de omgevingstemperatuur snel op te nemen. De vloer voelt comfortabel aan en u heeft nooit meer last van koude voeten. VloerenDeur is gespecialiseerd in het aanleggen van gietvloeren in de slaapkamer. Dankzij onze efficiënte aanpak en schitterende afwerking heeft u jarenlang plezier van een strakke en warme vloer. Bezoek onze showroom en ontdek onze collectie gietvloeren voor slaapkamers!

Een schitterende gietvloer in uw woonkamer

De woonkamer is dé plek waar u komt om tot rust te komen. Even een boekje lezen in de stoel, gezellig kletsen aan tafel of een film kijken op televisie. We spenderen heel wat uurtjes in deze ruimte en het is dus belangrijk dat we ons goed voelen op onze favoriete plek in huis. Hoewel een gietvloer een hard uiterlijk heeft, is het tegenovergestelde waar. Een gietvloer is vervaardigd van licht elastisch materiaal die zeer comfortabel aanvoelt aan de voeten. Voor degene die houden van extra warme voeten hebben we goed nieuws. Een gietvloer kan namelijk uitstekend warmte geleiden en kan dus goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Extra fijn tijdens koude winterdagen!

Overige voordelen van een gietvloer in uw woonkamer

Omdat we veel tijd doorbrengen in de woonkamer zorgt dit ervoor dat deze ruimte snel vuil wordt. We genieten echter het meest van onze woonkamer wanneer deze lekker schoon en fris is. Regelmatig schoonmaken is dan ook nodig. Gelukkig is een gietvloer zeer onderhoudsarm. Een gietvloer is volledig naadloos, slijtvast en duurzaam. Dankzij de naadloze afwerking zijn er geen plekken waar stof en ander vuil kunnen doordringen. Door enkel te stofzuigen en te dweilen, houdt u de gietvloer in uw woonkamer in optimale conditie. De vloer kan verder prima tegen een stootje. Perfect voor woningen met bijvoorbeeld veel gezinsleden of huisdieren.

Duurzaam met een tijdloos design

De woonkamer wordt intensief gebruikt en moet daarom goed tegen een stootje kunnen. Met een gietvloer in uw woonkamer bent u verzekerd van een vloer de slijtvast en duurzaam is. Met juist gebruik en onderhoud bent u verzekerd van jarenlang woongenot. Houdt u van afwisseling en geeft u uw woonkamer daarom regelmatig een nieuwe uitstraling? De eenvoud van een gietvloer zorgt ervoor dat deze met uiteenlopende interieurstijlen gecombineerd kan worden. Een gietvloer woonkamer van VloerenDeur vormt de basis van bijzondere interieurstijlen en jarenlang woonplezier.

Kom langs in onze showroom!

Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over gietvloeren in uw woonkamer? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Hier kunt u onze diverse soorten gietvloeren in alle rust en ruimte bekijken. U kunt echter ook een afspraak aan huis inplannen als dit voor u praktischer is. We brengen onze mooiste monsterstalen mee, zodat u in uw eigen woning kunt zien hoe bepaalde gietvloeren in uw woonkamer staan. Zo weet u zeker dat u een gietvloer kiest die past in het totaalplaatje. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Afspraak maken showroombezoek