Houten vloeren woonkamer

Uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling geven? Een houten vloer past in vrijwel iedere woonkamer. Als u kiest voor een houten vloer in uw woonkamer dan ontstaat er gelijk een mooie sfeer. U heeft hierbij de mogelijkheid om een bepaalde kleur, stijl of legwijze van het hout te kiezen. Bent u op zoek naar iets specifieks of wilt u graag oriënteren? Bezoek dan onze showroom in Zoetermeer. Hier bieden we een breed scala aan houten vloeren voor uw woonkamer. Bij ons bent u verzekerd van passie, vakmanschap en de hoogste kwaliteit.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Houten vloer woonkamer kopen

Houten vloeren staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Een houten vloer in uw woonkamer kan namelijk levenslang meegaan, mits deze op de juiste manier onderhouden wordt. Op een houten vloer mag zeker geleefd worden. Sterker nog, dit maakt hem alleen maar mooier. Het geeft de vloer zijn karakteristieke uiterlijk en hierdoor ontstaat er een unieke uitstraling. Bij het kopen van een houten vloer voor uw woonkamer heeft u bij ons ruime keuze. Zo kunt u kiezen tussen diverse kleuren, het soort hout en een afwerking die de vloer net weer een ander effect geeft. Er is zit dus ongetwijfeld een houten vloer tussen die bij u en uw woonkamer past.

Ruime keuze houten vloeren voor in uw woonkamer

Een houten vloer in uw woonkamer kan een echte eyecatcher zijn. Het is een sfeervolle toevoeging aan iedere woonkamer. Gaat u voor strakke vloer die zich kenmerkt door eenvoud of juist voor een houten vloer in een bepaald patroon zoals visgraat of de Hongaarse punt? Een mooie lichte kleur of gaat uw voorkeur uit naar een chique kleur zoals zwart? Bij VloerenDeur kunt u kiezen uit diverse soorten houten vloeren geschikt voor de woonkamer. Bovendien kunt u ook zelf de afwerking bepalen. Lak, wax of olie? Iedere behandeling geeft uw vloer een identieke uitstraling, maar beschermt uw vloer ook tegen krassen of andere beschadigingen.

De legservice van VloerenDeur

Zwevende houten vloeren leggen kunnen veel mensen zelf. Toch kiezen er ook veel voor om het over te laten aan een professional. VloerenDeur beschikt over de beste parketteurs die uw houten vloer vakkundig en snel in uw woonkamer kunnen leggen, in ieder gewenst patroon en eventueel over vloerverwarming heen. Een vloer verlijmen aan de ondervloer is daarentegen een stuk lastiger. Daarvoor raden wij u altijd aan om het aan een professional over te laten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vloer op de juiste manier afgewerkt wordt. Hiermee voorkomt u ook problemen zoals geluidsoverlast of kromtrekkende vloeren. Voor meer informatie over onze service kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Bezoek onze showroom

Aan het oriënteren op een houten vloer voor uw woonkamer? Kom dan vooral eens langs in onze showroom. Op afspraak kunt u in alle rust en ruimte onze vloeren bekijken. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen ze u voorzien van professioneel advies. Het is echter ook mogelijk om een adviesgesprek aan huis in te plannen. We nemen dan diverse monsterstalen mee, zodat u direct kunt zien hoe een bepaalde vloer staat in uw eigen woonkamer. Zo maakt u met zekerheid de juiste keuze!

Afspraak maken showroombezoek