Visgraat houten vloeren

Op zoek naar een authentieke houten vloer in het populaire visgraat patroon? U bent bij VloerenDeur aan het juiste adres. Een visgraat houten vloer werd vroeger al veel gelegd in grote herenhuizen, maar heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt en is tegenwoordig voor iedereen verkrijgbaar. Bij VloerenDeur vindt u een ruim assortiment visgraat houten vloeren die een eyecatcher in iedere ruimte creëren. U heeft keuze uit diverse kleuren, afwerkingen en stijlen. Er zit altijd een visgraat houten vloer tussen die perfect aansluit bij uw wensen. Kom langs in onze showroom of ontdek de mogelijkheden tijdens een adviesgesprek bij u thuis.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Houten visgraat vloer kopen

Het kopen van een houten visgraat vloer levert u diverse voordelen op. Het patroon is tijdloos en zal hierdoor nog jarenlang in de mode blijven. Daarnaast heeft hout als eigenschap dat deze verschillende keren opnieuw afgewerkt kan worden. Door een nieuwe behandeling aan te brengen, ontstaat er een compleet nieuwe uitstraling. Een volledig nieuwe vloer aanschaffen is met een houten visgraat vloer niet direct nodig. Een houten visgraat vloer straalt warmte, sfeer en een vleugje luxe uit en omdat u zelf de afwerking kiest, past de vloer ongetwijfeld in uw interieur. Wist u dat een houten visgraat vloer ook zeer goed gelegd kan worden in combinatie met vloerverwarming- of verkoeling? Uw vloer straalt niet alleen warmte uit, maar is ook daadwerkelijk comfortabel warm onder de voeten.

Waardevolle toevoeging aan ieder interieur

De prettige eigenschappen en kenmerken die een houten visgraat vloer met zich meebrengt zorgen ervoor dat het een waardevolle toevoeging is aan ieder interieur. De afwerkingsmogelijkheden zijn zeer ruim, waardoor de vloer met speelse patroon vrijwel altijd goed tot zijn recht komt. Een houten visgraat vloer is dan ook zeker de investering waard. Bent u de huidige uitstraling beu? Het aanschaffen van een nieuwe vloer is niet noodzakelijk. U laat de vloer gewoon behandelen met een andere afwerking. Binnen no-time geniet u van een nieuwe en frisse look. Dit is gunstig voor de portemonnee.

Visgraat houten vloer leggen

Het leggen van een visgraat houten vloer is een uitdaging, maar voor onze ervaren parketteurs geen enkel probleem. Dag in dag uit zijn zij bezig met het aanleggen van de meest prachtige vloeren in ieder gewenste legwijze. Het visgraat patroon ontstaat doordat de planken in een hoek van 90 graden tegen elkaar aan worden gelegd. Dit vraagt vakmanschap en kennis. Elk plankje moet namelijk nauwkeurig worden neergelegd en vastgezet. De kleinste oneffenheden in het patroon hebben al invloed op de complete uitstraling. We adviseren daarom om het leggen van een houten vloer in visgraat patroon altijd over te laten aan een professional. Zo bent u verzekerd van het strakste resultaat.

Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in

Is een visgraat houten vloer dé vloer voor u? Dan komen we graag bij u langs voor een adviesgesprek aan huis. U hoeft nergens meer naar om te kijken. We nemen onze stalen mee, zodat u met alle gemakken van thuis onze collectie houten visgraat vloeren kunt bekijken. Samen doorlopen we al uw wensen om zo tot de beste visgraat vloer te komen voor uw woning. Komt u liever bij ons langs? Ook dat kan! In onze showroom krijgt u een betere indruk van alle opties. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we u de aandacht kunnen schenken die u verdiend. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website en bestel eenvoudig de vloer van uw dromen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Afspraak maken showroombezoek