Trap Renovatie 

Traprenovatie is vakwerk 

Een trap renoveren is specialistisch werk waarvoor vakmanschap en ervaring vereist is. Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf om een traprenovatie uit te laten voeren? Dan moet u zeker eens naar de mogelijkheden van VloerenDeur informeren. Wij hebben een team van vakspecialisten voor u klaar staan die uw trap tot in de perfectie kunnen renoveren. We kunnen de traprenovatie op diverse manieren voor u uitvoeren. Onze adviseurs informeren u graag over onze veelzijdige mogelijkheden in het renoveren van een trap.

Waarom kiezen voor het renoveren van een trap?

Er zijn een aantal zeer goede redenen te benoemen waarom het renoveren van een trap een goede keuze is. De belangrijkste reden is dat een verouderde trap kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Het is hierbij goed te beseffen dat veel huishoudelijke ongelukken op een trap plaatsvinden. Een andere reden voor het renoveren van een trap heeft uiteraard betrekking op de uitstraling. Een gerenoveerde trap ziet er uiteraard weer als nieuw uit, zonder dat u hiervoor een flinke investering hoeft te doen. U hoeft dus niet een nieuwe trap te kopen, maar enkel een nieuwe bekleding. Als u ervoor kiest om een traprenovatie te laten uitvoeren, kunt u uw woning op een relatief eenvoudige manier een nieuwe uitstraling geven. Een andere reden om een traprenovatie uit te voeren kan bovendien met eenheid te maken hebben. We kunnen namelijk, indien gewenst, de vloer en de trap met hetzelfde materiaal afwerken. Hierdoor ontstaat er meer eenheid en wordt de trap écht onderdeel van de inrichting

Traprenovatie uit laten voeren door VloerenDeur

VloerenDeur biedt een complete service waarbij u volledig ontzorgd wordt. Als u besloten heeft om de traprenovatie te laten uitvoeren door VloerenDeur nemen we eerst alle onze opties met u door. U kunt immers uw trap bekleden met laminaat of PVC. Uiteraard zijn deze materialen in een veelzijdigheid aan kleurstellingen te verkrijgen. Hierdoor heeft u alle mogelijkheden om de trap te bekleden in dezelfde kleur en stijl als de huidige vloer, maar u kunt ook kiezen om hier juist een contrast in te brengen. De eerstgenoemde optie zorgt voor rust en eenheid. Als u kiest voor het contrast zorgt u ervoor dat de trap meer zal opvallen en zelfs een pronkstuk van uw woning kan zijn. Het behoort ook tot de mogelijkheden om voor een specifieke afwerking zoals een betonlook te kiezen. Onze adviseurs informeren u graag naar de mogelijkheden. Geef gerust uw wensen bij ons aan. VloerenDeur biedt keuze uit maar liefst 250 vloeren en afwerkingen!

Onze werkwijze

Een traprenovatie kan vaak in één of twee dagen worden uitgevoerd. De eerste stap is dat we u thuis een bezoek brengen om de trap te bekijken en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan kunnen we u een persoonlijke offerte aanbieden. Daarnaast zal onze trapexpert meteen van de gelegenheid gebruik maken om de trap nauwkeurig op te meten zodat we echt maatwerk kunnen leveren. Als u akkoord gaat met onze offerte zullen onze vakmensen op het afgesproken tijdstip de traprenovatie voor u uitvoeren en kunt u weer genieten van een trap die er weer als nieuw uitziet en veilig is om te gebruiken.

Interesse? Neem contact op!

VloerenDeur neemt opdrachten aan door heel Nederland. Uiteraard voeren we ook traprenovaties uit bij mensen die niet hun traprenovatie bij VloerenDeur hebben uitgevoerd. Door onze zeer uitgebreide keuzemogelijkheden zal het geen probleem zijn om een bij de bestaande vloer passende trapkleur te vinden. Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over het renoveren van een trap? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze adviseurs informeren u graag hoe wij in uw wensen kunnen voorzien.