PVC vloeren visgraat

Eén van de meest populaire motieven op de vloer is het visgraat motief. En dat is ook niet voor niets. Een PVC vloer met een visgraat patroon geeft iedere ruimte een elegante en chique uitstraling. Bij VloerenDeur vindt u diverse topkwaliteit PVC vloeren in visgraat motief en wij komen deze professioneel en vakkundig bij u leggen. Ontdek onze fraaie collectie tijdens uw bezoek aan onze showroom of tijdens een afspraak bij u thuis. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een schitterende visgraat PVC vloer die past bij uw woning, smaak en interieur.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

PVC vloer visgraat kopen

Een visgraat PVC vloer is niet te onderscheiden van een vloer van hout met dit patroon. U profiteert echter van vele voordelen bij PVC ten opzichte van hout. Zo is PVC een stuk goedkoper dan een massief houten vloer en zijn klagende onderburen verleden tijd. Een PVC visgraat vloer kan uitstekend geluid opvangen en dempen. Ideaal voor mensen die in een appartement wonen. Bovendien onderhoudt u een PVC vloer eenvoudig en zult u niet snel krassen zien. Het materiaal heeft een slijt- en krasvaste laag en gaat hierdoor ontzettend lang mee. Ook is een visgraat PVC vloer waterbestendig en kan ook in ruimtes zoals een keuken of badkamer gelegd worden. In combinatie met vloerverwarming ontstaat er een warme en sfeervol interieur waarbij de vloer ook daadwerkelijk comfortabel warm voelt onder de voeten. Daarnaast is een PVC vloer met visgraat motief zeer gewild vanwege de authentieke en luxueuze uitstraling die dit patroon in iedere ruimte opnieuw creëert.

PVC visgraat vloer laten leggen

De meeste PVC vloeren kunnen op diverse manieren gelegd worden: met een kliksysteem of door middel van verlijming. Het leggen van een PVC visgraat vloer is doorgaans ook lastiger dan bij de meeste vloeren. We adviseren daarom om het leggen van deze vloersoort over te laten aan een ervaren specialist. VloerenDeur heeft de beste vakmensen in huis die moeiteloos uw nieuwe visgraat vloer komen leggen. Zo kunt u snel genieten van een prachtige vloer die een echte eyecatcher is in de woning.

Voor iedere woonstijl

Een PVC visgraat vloer geeft iedere interieurstijl een vleugje meer elegantie en exclusiviteit. Dankzij de vele beschikbare kleuren en motieven past een visgraat vloer goed bij een modern interieur en wordt een landelijke inrichting alleen maar meer versterkt door het patroon. Toch past een visgraat PVC vloer ook prima in een industriële look, terwijl dit wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze lijkt. In een industrieel interieur zien we vaak grote open ruimtes, een visgraat PVC vloer kan dit extra benadrukken en een unieke sfeer toevoegen. We adviseren u graag over de beste combinatie tijdens uw bezoek aan onze showroom.

We komen graag bij u langs!

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Op één plek kunt u ons complete assortiment bekijken en vergelijken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in alle rust uw vragen te stellen aan onze adviseurs. We kunnen echter ook bij u thuis langskomen met een aantal van onze monsterstalen. Dit is met name praktisch als u al enig idee heeft naar welke vloersoort u op zoek bent. U kunt in uw eigen woning zien en ervaren hoe bijvoorbeeld een visgraat PVC vloer staat en zo een overwogen beslissing nemen. U kunt online een afspraak maken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zien we u snel?

Afspraak maken showroombezoek