Grijze eiken vloeren

Een grijze eiken vloer is de perfecte combinatie van natuurlijke en moderne elementen. Het vormt een stijlvolle basis in uw huis. VloerenDeur.nl biedt een uitgebreid assortiment grijze eiken vloeren van de hoogste kwaliteit. Met de grootste zorg hebben wij onze collectie samengesteld. We houden de trends op het gebied van vloeren, wonen en interieur nauwlettend in de gaten. Hierdoor koopt u altijd vloeren die actueel en trendy zijn. Gaat u voor een gladde, strakke grijze eiken vloer? Of ziet u liever een vloer met veel noesten? Wat u ook wenst, bij ons slaagt u ongetwijfeld. We hebben volop keuze.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Grijze eiken vloeren kopen

Met een grijze eiken vloer haalt u meer sfeer in huis en geeft u uw interieur een modern tintje. Grijze vloeren zien we tegenwoordig in veel woningen terugkomen. Dit is niet zonder reden. Grijs is een vrij neutrale kleur, waardoor er eindeloos mee te combineren valt. U bent hierdoor niet gebonden aan een bepaald kleurenpalet of stijl. Een grijze eiken vloer voelt zich in vele woningen en stijlen thuis. Een mooie grijze vloer kan de perfecte basis zijn van een interieur waar je rustig en ontspannen van wordt. Combineer uw grijze eiken vloer met zachte materialen zoals een vloerkleed en een grote plofbank met veel sierkussens. Met zo’n gezellige en knusse ruimte wilt u het huis niet meer uit.

Een ruimtelijk effect met een grijze eiken vloer

Naast witte vloeren, is grijs één van de meest gekozen tinten. Een van de voordelen van een grijze eiken vloer is het ruimtelijke effect wat het gecreëerd in huis. Met name in kleinere woningen doen lichtgrijze eiken vloeren het goed. De kleur laat namelijk een ruimte optisch groter lijken. Een neutrale grijstint is weer ideaal wanneer u spelende kinderen heeft of huisdieren. Slijtage en vuil vallen door deze neutrale kleur minder op. Met een donkergrijze eikenhouten vloer kunt u eigenlijk twee kanten op. Een donkergrijze eiken vloer in combinatie met witte accenten creëert een open en licht interieur. De landelijke woonstijl past hier goed bij. Combineert u uw donkergrijze eiken vloer met andere donkere tinten zoals zwart dan wordt het een robuuster en stoerder geheel.

Kunnen prima tegen een stootje

Onze grijze eiken vloeren worden afgewerkt met een super sterke, beschermende toplaag. Deze is kras- en slijtvast en kan hierdoor prima tegen een stootje. In tegenstelling tot een echte houten vloer heeft u naar een grijze eiken vloer haast geen omkijken. U kunt de vloer met de bijbehorende schoonmaakmiddelen in uitstekende conditie houden. Enkel regelmatig stofzuigen en met een vochtige doek de vloer schoonmaken zijn voldoende. Een kind kan de was doen.

Plan een adviesgesprek aan huis in

Altijd al willen zien hoe een grijze eiken vloer staat in uw woning? Plan dan een adviesgesprek aan huis in met één van onze adviseurs. Zij komen dan bij u thuis en nemen meerdere monsterstalen van grijze eiken vloeren mee. Zo kunt u direct zien of deze vloersoort een goede oplossing is in uw situatie. Maak direct een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bezoek onze showroom als u inspiratie wilt opdoen of wanneer u twijfelt over de juiste keuze. Wij werken uitsluitend op afspraak. Uiteraard kunt u bij vragen contact met ons opnemen.

Afspraak maken showroombezoek