PVC vloeren vloerverwarming

Nooit meer last van koude voeten in huis? PVC vloeren kunnen dankzij hun mogelijkheid om prima warmte te geleiden uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. De warmteweerstand coëfficiënt van een pvc vloer is de meest gunstige van alle vloerbedekkingen. Met name in de winter genieten we extra van een warme vloer waar we zelfs op blote voeten overheen kunnen lopen. Vloerverwarming komt het beste tot zijn recht bij een PVC vloer, omdat zij de snel de temperatuur van de verwarming kunnen aannemen en afgeven. Dit zorgt ervoor dat u minder energie verspilt en al snel kunt profiteren van een aangenaam warme vloer. VloerenDeur kan zowel vloerverwarming aanleggen bij een bestaande PVC vloer als een PVC vloer leggen over vloerverwarming. Allebei mag natuurlijk ook!

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Waarom kiezen voor een PVC vloer met vloerverwarming?

Naast het feit dat u op uw energiekosten kunt besparen en u snel kunt genieten van een warme vloer, kleven er nog meer voordelen vast aan een PVC vloer met vloerwarming. De warmte die de vloerverwarming afgeeft is niet alleen te voelen op de vloer zelf. Sterker nog, de hele kamer kan verwarmd worden door de vloerverwarming. Dit houdt in dat radiatoren wellicht overbodig zijn. Door alle of een aantal van de radiatoren weg te halen, creëert u meer woonoppervlak en een netter interieur. Geen onhandige radiatoren meer aan de muur, maar voldoende plek om kasten en andere mooie meubels weg te zetten. Als laatste is het niet nodig om een ondervloer te plaatsen wanneer u PVC over de vloerverwarming legt. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook kosten.

PVC vloer leggen op vloerverwarming door een professional

Wij bieden een fraaie collectie PVC vloeren aan. Hierbij heeft u keuze uit tal van dessins, kleuren of afwerkingen. Zo kunt u gaan voor een PVC vloer met betonlook of ander tegelmotief. Kom vooral langs in onze showroom als u op zoek bent naar een prachtige PVC vloer van topkwaliteit. Wij kunnen u op deze locatie voorzien van professioneel advies en hier krijgt u een goede indruk van onze complete assortiment. Daarnaast hebben wij een team vakspecialisten in dienst die ervaren zijn in het leggen van PVC vloeren op vloerverwarming. Het leggen van deze vloersoort op vloerverwarming is een lastige klus die veel expertise en de juiste materialen vraagt. U kunt het altijd proberen om zelf te doen, maar we adviseren om de vloer door onze professionals te laten leggen. Daarnaast verzorgen wij ook de bijkomende werkzaamheden zoals het egaliseren van de ondervloer. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat en geniet u jarenlang van een schitterende vloer.

Overige bijzonderheden

Om u zo uitgebreid mogelijk te informeren over vloerverwarming in combinatie met onze PVC vloeren zijn er nog een aantal bijzonderheden die we willen vermelden. PVC vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Beide vormen kunnen prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Het is aan u welke vloer u wenst. Wij informeren u graag over de verschillende eigenschappen. Om de kwaliteit en levensduur van uw vloer te waarborgen, raden we het aan om de temperatuur van uw vloerverwarming niet boven de 27 graden Celsius te laten komen. Als uw voorkeur uit gaat naar een industriële of moderne uitstraling, kies dan voor PVC tegels in betonlook. Tegels met vloerverwarming hebben als voordeel dat ze veel prettiger aan uw voeten voelen.

Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in

Wij hopen dat we u beter geïnformeerd hebben over PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming. Mocht u nog vragen hebben of ons uitgebreide aanbod PVC vloeren willen bekijken, dan kunt u altijd langskomen in onze showroom in Zoetermeer. Wij kunnen echter ook bij u thuis langskomen! Als u van deze service gebruik maakt, komt er een adviseur bij u thuis op bezoek. Uiteraard niet zonder lege handen. We brengen diverse monsterstalen mee van onze PVC vloeren, zodat u in uw eigen woning kunt zien hoe bepaalde vloeren staan en passen bij uw interieur. Tijdens dit gesprek kunt u ook aangeven of u al vloerverwarming heeft of dat u dit graag wenst. Wij zullen alles voor u regelen. Maak voor zowel een bezoek aan huis als aan onze locatie vooraf even een afspraak. Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op! Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek