Donkere eiken vloeren

Een donkere eiken vloer maakt een echte statement in uw woning. Het vormt een stijlvolle basis die meer sfeer en karakter toevoegt aan een interieur. In ons assortiment vindt u diverse prachtige donkere eiken vloeren van de hoogste kwaliteit. Bent op zoek naar een natuurlijke eiken vloer met veel noesten of gaat uw voorkeur uit naar een rustigere uitstraling? Voor iedere wens is er een passende donkere eiken vloer te vinden. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoekje aan onze showroom in Zoetermeer.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Donkere eiken vloeren kopen

Donkere eiken vloeren stralen iets luxueus uit, iets elegants. Een donkere vloer kan heel chique staan. Daarnaast haalt u natuurlijke en rustieke elementen in huis dankzij het eikenhout. Daarnaast is een donkere eiken vloer uitstekend te combineren met zowel lichte als donkere kleurtinten en meubels. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast en wordt de ruimte optisch groter. Ideaal wanneer u een kleinere kamer ruimtelijker wilt laten lijken. Donkere eiken vloeren hebben bovendien een duurzaam karakter. Eikenhout is namelijk zeer sterk en hard. De vloer kan veel verdragen en dus prima tegen een stootje. Een donkere eiken vloer kan probleemloos opnieuw worden geschuurd en afgewerkt.

Breed scala donkere eiken vloeren

Een donkere eiken vloer is zeer veelzijdig en u kunt er allerlei kanten mee op. U heeft dan ook ruime keuze uit afwerkingen en legpatronen. Er zijn veel bewerkingsmogelijkheden mogelijk. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. De soort behandeling is afhankelijk van uw wensen. U kunt de vloer laten borstelen, lakken of waxen. Elke behandeling geeft weer een andere uitstraling en vergt een andere manier van onderhoud. Zo geeft u met schuren de vloer een moderne en gladde uitstraling. Kiest u ervoor om de eiken vloer te borstelen, dan komt het natuurlijke karakter van de vloer juist meer naar boven.

Professioneel en vakkundig bij u gelegd

Afhankelijk van de vloersoort en de legwijze kunt u ervoor kiezen om uw donkere eiken vloer zelf te leggen. Bent u echter niet zo’n doe-het-zelver en laat u het liever over aan een professional? Dan staan onze ervaren parketteurs voor u klaar. Zij beschikken over de nodige vakkennis, de ervaring en de juiste materialen om uw eiken vloer moeiteloos te leggen. Zo kunt u snel genieten van een prachtige vloer die een echte eyecatcher is in de woning. Wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan direct contact met ons op!

Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in

Wilt u weten of een donkere eiken vloer in uw interieur past? Kom dan vooral eens langs in onze showroom. Op afspraak kunt u in alle rust en ruimte onze vloeren bekijken. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen ze u voorzien van professioneel advies. Het is echter ook mogelijk om een adviesgesprek aan huis in te plannen. We nemen dan diverse monsterstalen mee, zodat u direct kunt zien hoe een bepaalde vloer staat in uw eigen woning. Zo maakt u met zekerheid de juiste keuze!

Afspraak maken showroombezoek