Zwarte eiken vloeren

Eikenhouten vloeren zijn nog steeds razend populair. Toch wil dit niet zeggen dat alle eiken vloeren er hetzelfde uitzien of dezelfde sfeer uitstralen. Integendeel. Eikenhout laat zich vrij gemakkelijk bewerken, waardoor er tal van verschillende soorten van ontstaan. Zo heeft u zelfs de mogelijkheid om een zwarte eiken vloer te kiezen. Omdat de kleur afwijkt van de traditionele bruine houtlook, bent u verzekerd van een mooie en vooral unieke vloer die een verrassende twist aan uw interieur geeft. Bent u benieuwd naar onze zwarte eiken vloeren? Bekijk onze collectie online of kom langs bij onze showroom. Ervaar zelf de look en feel van deze uitgesproken vloersoort.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Zwarte eiken vloeren kopen

Zwarte eiken vloeren beschikken over diverse eigenschappen die het hout zo geschikt maken om te gebruiken als vloersoort. Koopt u een zwarte eiken vloer? Dan maakt u een duurzame keuze. Onze vloeren zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en zal door de hoge sterkte en kras- en slijtvast een leven lang meegaan. Bovendien vraagt eikenhout relatief weinig onderhoud. Door regelmatig de vloer te stofzuigen en te dweilen houdt u de vloer in topconditie. Tot slot heeft eikenhout als belangrijke voordeel dat het goed te bewerken is. Hierdoor kunt u een zwarte eiken vloer een volledig eigen karakter geven.

Meer sfeer in huis met een zwarte eiken vloer

De meeste vloeren zijn vaak licht van kleur. Met een zwarte eiken vloer maakt u dus een verrassende indruk. We associëren zwart vaak met luxe en verfijning. Een donkere vloer kan uw interieur dus van meer elegantie voorzien. Daarnaast is zwart een basiskleur waarmee eindeloos te combineren valt. Gaat u voor klassieke combinaties zoals zwart en wit? Hier creëert u een ruimtelijk effect mee. Maar ook in andere interieurstijlen komt een zwarte eiken vloer goed tot zijn recht. Van Scandinavisch tot aan modern of een luxe uitstraling: een zwarte vloer biedt veel mogelijkheden.

Kies de gewenste oppervlaktebehandeling

Eikenhout heeft als voordeel dat het zeer goed te behandelen is. Zo kunnen we het hout schuren, borstelen, roken, logen, lakken, oliën of met hardwax behandelen. Iedere behandeling geeft de vloer weer een andere uitstraling. Omdat de vloer zo sterk is, kunt u de uitstraling van de vloer altijd veranderen als u dit wenst. Laat de zwarte eiken vloer opnieuw schuren en kies de nieuwe oppervlaktebehandeling. Het resultaat? Een nieuw-ogende vloer, zonder dat u de complete vloer heeft moeten vervangen. Dit bespaart u flink wat kosten. Van een zwarte eiken vloer heeft u een leven lang plezier.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd hoe een zwarte eiken vloer in uw woning staat? Plan dan een adviesgesprek aan huis in. Een adviseur komt bij u thuis en neemt grote monsterstalen mee. Zo krijgt u direct een echt beeld van de mogelijkheden in uw eigen woning. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Zoetermeer om ons volledige assortiment te komen bekijken. We werken uitsluitend op afspraak,  zodat we u persoonlijk en in alle rust kunnen adviseren. Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte op via onze website en wij zullen een offerte op maat voor u opstellen.

Afspraak maken showroombezoek