Houten vloer keuken

Een houten vloer in de keuken? Het kan zelfs prachtig staan. Het leggen van een houten vloer in de keuken is voor sommigen niet voor de hand liggend. Toch kan het juist voor meer rust en eenheid in je interieur zorgen, omdat u de mogelijkheid hebt om de vloer door te trekken vanuit de woonkamer. Een houten vloer vormt een mooi uitgangspunt voor de inrichting. Door een andere vloersoort in de keuken te leggen, benadrukt u het feit dat de keuken een aparte ruimte is. Bij VloerenDeur koopt u de meest prachtige houten vloeren voor keukens. Wij bieden u een ruim assortiment met volop keuze uit kleuren en afwerkingen welke u zowel online als in onze showroom kunt bekijken. Vaak wordt ook gekozen voor een zelfde houten vloer in de keuken als in de overige ruimtes. Dit geeft optisch en mooi effect.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Houten vloer keuken kopen

In ons assortiment vindt u diverse houten vloeren die geschikt zijn om in een keuken te leggen. Hierbij heeft u ruime keuze uit kleuren, afwerkingen en legpatronen. Zo bieden we schitterende zwarte vloeren aan, maar ook witte houten vloeren, een houten vloer in visgraat patroon of in Hongaarse punt kunnen gelegd worden in uw keuken. Houd er rekening mee dat hout kwetsbaar is. Vlekken kunnen in het hout trekken en kringen of plekken achterlaten. Een houten vloer in de keuken vraagt meer aandacht dan een vloer in de woonkamer. Iets gemorst? Maak het dan droog met een goed uitgewrongen dweil. Het schoonmaken van de vloer vormt vaak geen probleem. Daarnaast zorgt de keuze voor de juiste oppervlaktebehandeling voor optimaal woongenot van een houten vloer in het keukengedeelte.

Soorten houten vloeren in de keuken

Zowel massief eikenhouten vloeren als parketvloeren kunnen in uw keuken gelegd worden. Om uw houten vloer goed te beschermen tegen beschadigingen zoals krassen of vocht dan adviseren we om uw vloer te behandelen met een speciale afwerking. Iedere soort behandeling geeft uw vloer bovendien een andere soort uitstraling. Dat is ook het grote voordeel van een houten vloer. U kunt uw vloer opnieuw schuren en afwerken met een andere behandeling. Zo geniet u nog jarenlang van een prachtige houten vloer in uw keuken. We adviseren u graag over de diverse behandelingen voor uw vloer.

Goed te combineren met vloerverwarming

Eén van de vragen die klanten ons regelmatig stellen is of vloerverwarming wel goed te combineren is met een houten vloer. We vertellen ze dan dat houten vloeren in uw keuken zijn juist prima te combineren met vloerverwarming. Maar enkel met de beste producten en vertrouwd vakmanschap. Houten vloeren op vloerverwarming leggen is onze specialiteit. We hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het vakkundig leggen van houten vloer op verschillende soorten vloerverwarming en ondervloeren. Wij kunnen zowel uw nieuwe houten vloer in uw keuken leggen, maar ook de vloerverwarming aansluiten, indien u dit wenst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij VloerenDeur willen we u zoveel mogelijk ontzorgen. Samen met u doorlopen we al uw wensen en zijn betrokken gedurende het hele traject. We nodigen u graag uit in onze showroom in Zoetermeer om een goede indruk te krijgen van het assortiment. Hier leggen we u de mogelijkheden meteen uit. Maak wel even een afspraak, mocht u langs willen komen. Wilt u graag meer weten over de legservice van VloerenDeur? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Afspraak maken showroombezoek