Industriële tafels 

Liefhebber van een industrieel interieur en nog op zoek naar een tafel die perfect aansluit bij deze stijl? Met een industriële tafel creëert u op een vrij eenvoudige manier een robuuste uitstraling. Bij VloerenDeur vindt u een uitgebreid assortiment industriële tafels van topkwaliteit, gemaakt van duurzaam hout. U heeft keuze uit diverse uitvoeringen, kleuren, poten en afwerkingen. Ook maatwerk is mogelijk. Geniet van lang gezellig tafelen aan een industriële tafel van VloerenDeur met vrienden en vrienden. Ontdek ons aanbod online of tijdens een bezoek aan onze showroom.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Industriële tafels kopen

Kenmerkend voor industriële tafels zijn de houten bladen in combinatie met een ijzeren poot, meestal in een donkergrijze of zwarte kleur. Het contrast tussen het hout en het ijzer laten beide elementen spreken waardoor er een opvallend object ontstaat. De industriële tafels die u bij ons koopt zijn van het merk Doook. De tafelbladen worden gemaakt van duurzaam hout dat afkomstig is uit beheerde bossen. Wanneer u een industriële tafel bij ons koopt, maakt u een milieubewuste keuze en kunt u zorgeloos genieten van een prachtige tafel. De poten van de tafel worden doorgaans gemaakt met gietijzeren poten. Dit geeft de tafel de stoere look en feel en biedt een stabiele basis. Het materiaal is namelijk zeer zwaar en sterk, en kan dus veel verdragen. Bezoek onze showroom in Zoetermeer en laat u inspireren. Hier kunt u met eigen ogen de industriële Doook tafels bekijken.

Industriële tafel op maat

U kunt niet alleen de afmetingen zelf bepalen, ook het type blad, soort poot en de afwerking stelt u naar wens samen. Gaat uw voorkeur uit naar een rechte tafel of een ronde tafel? Eentje met veel noesten of juist weinig voor een rustigere uitstraling? Een matrix poot of toch een X poot? Uw keuzemogelijkheden zijn eindeloos. We begeleiden en adviseren u graag over de verschillende combinaties geschikt voor u tijdens een bezoek aan onze showroom. U kunt echter ook direct een offerte opvragen om een indicatie te krijgen van de mogelijkheden en verwachte kosten.

Maak de juiste combinaties

Indien u kiest voor een industriële tafel dan is het aan te raden om deze te combineren met stoelen, kasten en andere meubels in dezelfde stijl. Alle elementen bij elkaar bepalen de sfeer. Materialen die uitstekend bij een industrieel interieur passen zijn: hout, metaal, glas en andere robuuste en ruwe materialen. Wees dus niet bang om te spelen met deze kleuren en texturen. Door bewust na te denken over de meubels, kleuren en accessoires in uw woning creëert u de gewenste industriële stijl. Hierdoor maakt u het totaalplaatje kloppend en wordt uw woonstijl geaccentueerd.

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Bij VloerenDeur vindt u de mooiste industriële tafels. Vraag direct een vrijblijvende offerte op en ontdek welke opties er voor u van toepassing zijn. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook in de showroom in Zoetermeer staan onze ervaren medewerkers altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. Kom dus langs wanneer u op zoek bent naar een schitterende industriële tafel.

Afspraak maken showroombezoek