Houten vloeren badkamer

U leest het goed. Een houten vloer kan ook zeker gelegd worden in de badkamer. De warme en natuurlijke uitstraling van hout doen het bijzonder goed in een badkamer, de plek waar ontspanning en schoonheid centraal staan. Wellicht ontbreekt het warme aspect nog in uw badkamer. Verrijk uw badkamer dan met een vloer van hout en geniet niet alleen van een warme uitstraling, maar ook van warmte onder de voeten. Bij VloerenDeur koopt u de meest prachtige houten vloeren voor badkamers. Wij bieden u een ruim assortiment met volop keuze uit kleuren en afwerkingen welke u zowel online als in onze showroom kunt bekijken.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Houten vloer badkamer kopen

Hoewel een houten vloer in de badkamer wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze is, betekent niet dat het niet mogelijk is. Bij ons heeft u keuze uit diverse kleurmogelijkheden, legpatronen en afwerkingen. U kiest de vloer die bij uw smaak, interieur en karakter van uw woning past. Gaat u voor een visgraat patroon of toch liever voor de Hongaarse punt? Uiteraard kunt u ook kiezen voor een rechte legwijze. Het voordeel van hout is dat deze op verschillende manieren af te werken is. Iedere behandeling geeft de vloer een andere uitstraling. Is de vloer na verloop van tijd wat versleten of bent u toe aan een andere look? Een houten vloer in de badkamer kunt u opnieuw laten afwerken. Zo ontstaat er op een voordelige manier een nieuwe uitstraling die voldoet aan uw wensen.

Houten vloer in de badkamer en water

Een parketvloer geeft uw woning een prachtige, karakteristieke en bovenal natuurlijke uitstraling. Daarnaast zorgt een parketvloer voor een authentiek en luxueus gevoel. Er gaat niks boven de warme en natuurlijke sfeer die een echt houten vloer zoals parket kan creëren. Omdat iedere plank zijn eigen unieke uiterlijk heeft, haalt u een vloerbedekking in huis die echt niemand anders heeft. Hecht u veel waarde aan duurzaamheid? Dan is een parketvloer een zeer geschikte optie. Parketvloeren gaan namelijk veel langer mee dan ander vloerbedekking. Dit komt door de hoge slijtvastheid. U kunt een parketvloer voorzien van een afwerking. Mocht uw vloer na verloop van tijd toch wat beschadigingen of lelijke plekken hebben opgelopen dan kunt u de vloer prima opnieuw schuren en afwerken. Parket krimpt nauwelijks en zet ook vrijwel niet uit als gevolg van temperatuurverschillen of vocht. Zowel voor geluid als warmte zijn ze sterk geïsoleerd.

Raadpleeg onze legservice

Heeft u interesse in een houten vloer in de badkamer? We adviseren om de vloer te laten leggen door ervaren parketteurs. VloerenDeur heeft deze in huis. Zij beschikken over de juiste materialen, vakkennis en ervaring om uw houten vloer keurig te leggen. Zo heeft u nergens omkijken meer naar en profiteert u direct van een strakke en warme vloer. Indien gewenst, kunnen wij ook vloerverwarming- en verkoeling aanleggen in de badkamer mocht u dit momenteel nog niet hebben. Heeft u al vloerverwarming? Wij zijn specialist in het toepassen van houten vloeren over vloerverwarming.

Plan een adviesgesprek aan huis in!

Wilt u een duidelijk inschatting krijgen van onze mogelijkheden de kosten die hieraan verbonden zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website. Om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden van onze houten vloeren voor badkamers nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u zelf de look en feel ervaren van ons aanbod. Wij werken uitsluitend op afspraak. Speciaal voor comfort en gemak kunnen we echter ook bij u thuis langskomen. Wij nemen dan onze stalen mee, zodat u thuis ons complete assortiment aan vloeren kunt bekijken. Samen met u doorlopen we alle opties en uw wensen om zo tot het beste resultaat te komen. Voor vragen of advies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Afspraak maken showroombezoek