Houten vloeren wit

Een witte houten vloer vormt een natuurlijke en neutrale basis van uw interieur. U creëert met een lichte vloer een ruimtelijk en open gevoel. Daarom passen witte houten vloeren zowel uitstekend in grote ruimtes, maar ze laten kleine ruimtes ook optisch groter lijken. Ongeacht wat uw woonsituatie dus ook is, met een houten vloer in witte kleur zit u altijd goed. VloerenDeur heeft een uitgebreide collectie witte houten vloeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en dessins. Zo zit er altijd wel een vloer tussen die voldoet aan uw smaak, interieur en wensen. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Witte houten vloeren kopen

Door een rustige en neutrale vloerkleur te kiezen, bent u vrij om de rest van uw inrichting geheel naar wens af te stijlen. Met een witte houten vloer bent u verzekerd van meer licht in de ruimte. Hierbij kunt u eigenlijk vrijwel alle andere kleuren en tinten combineren, afhankelijk van de stijl die u in gedachten heeft. Zo kunt u de lichte en natuurlijke kleur van de vloer doortrekken in meubels, muurkleuren en accessoires. Maar ook een contrastkleur zoals zwart staat schitterend in combinatie met een witte houten vloer. Een zwart-wit combinatie geeft uw interieur doorgaans een luxueuze uitstraling, terwijl diverse natuurlijke tinten een minimalistische look geven. U kunt met een witte houten vloer nog alle kanten op.

Perfect voor een Scandinavisch interieur

Hoewel een witte houten vloer eigenlijk in vrijwel iedere interieurstijl past, zien we dat deze vloersoort voornamelijk wordt toegepast in een Scandinavisch interieur. Deze stijl kenmerkt zich door minimalisme, houttinten en strakke lijnen. Vaak wordt een witte houten vloer als uitgangspunt genomen binnen deze woonstijl. Daarnaast wordt er gekozen voor hoogwaardige stoffen en meubels van de hoogste kwaliteit. Dit geldt uiteraard ook voor de vloer. De kwaliteit straalt ervan af. Om deze reden zijn onze witte houten vloeren vervaardigd van kwalitatief Europees hout. Het creëren van een Scandinavisch interieur begint bij het leggen van een witte houten vloer van VloerenDeur.

Laat u betoveren door de witte houten vloeren van VloerenDeur

Witte houten vloeren waren nog nooit zo populair. En wij begrijpen wel waarom. Ze geven iedere ruimte een gevoel van ontspanning en elegantie. Bovendien versterkt de witte kleur uw interieurstijl en laat contrastkleuren echt eruit springen. Met een witte houten vloer laat u iedere ruimte stralen. Geniet van meer licht in donkere kamers of van een optisch groter lijkende kleine ruimte. We hebben een ruim assortiment witte houten vloeren voor u samengesteld. Deze kunt u online bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis

Altijd al willen zien hoe een witte houten vloer staat in uw woning? Plan dan vooral een adviesgesprek aan huis in met één van onze adviseurs. Zij komen dan bij u thuis en nemen meerdere monsterstalen van witte houten vloeren mee. Zo kunt u direct zien of deze vloersoort een goede oplossing is in uw situatie. Maak direct een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bezoek onze showroom als u inspiratie wilt opdoen. Wij werken uitsluitend op afspraak. Uiteraard kunt u bij vragen contact met ons opnemen.

Afspraak maken showroombezoek