Gietvloer badkamer

Een gietvloer in de badkamer, is dat wel mogelijk? Dit is een vraag die we regelmatig krijgen van klanten. In eerste instantie klinkt het wellicht wat vreemd in de oren. Toch is een gietvloer leggen in de badkamer geen enkel probleem en creëert juist een stijlvolle en strakke uitstraling. VloerenDeur kan in vrijwel iedere ruimte een prachtige gietvloer aanleggen, zo ook in badkamers. Onze specialisten beschikken over de juiste materialen en vakkennis om het mooiste resultaat te creëren. Bent u benieuwd of een gietvloer iets is voor uw badkamer? Op deze pagina vertellen we alles wat u moet weten over deze vloersoort.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Gietvloer badkamer kopen

Waar vroeger de badkamer bijna alleen een functioneel doel had, krijgt tegenwoordig het esthetische aspect een steeds grotere rol. De badkamer is echt een onderdeel van de complete woning en maakt het deel uit van het totaalplaatje. Naast de praktische functie is het een ruimte geworden waar u komt om te ontspannen en waar u in alle rust en ruimte een momentje voor uzelf kunt nemen. Uiteraard is de badkamer een plek waar schoonheid en hygiëne centraal staan. Een gietvloer is bij uitstek één van de meeste hygiënische vloeren die u ook nog eens eenvoudig kunt onderhouden. Een gietvloer in de badkamer is dus nog niet zo’n gek idee. Sterker nog, een gietvloer kunt u uitstekend combineren met vloerverwarming. Zo stapt u uit de douche direct op een vloer die uw voeten lekker warm houdt.

Ervaar de voordelen

Een gietvloer in de badkamer is waterdicht en is compleet naadloos. Het voordeel hiervan is dat u de vloer makkelijk schoon kunt houden. Vaak is stofzuigen en dweilen al genoeg om uw gietvloer in perfecte staat te houden. Er zijn tenslotte geen naadjes of kleine kiertjes waar vuil en ander vocht zich kan nestelen. Ideaal voor degene die op zoek zijn naar een mooie, maar onderhoudsvriendelijke vloer. Daarnaast kunt u uw moderne interieurstijl doortrekken naar de badkamer. Gietvloeren lenen zich bij uitstek voor gebruik in modern vormgegeven badkamers. Het naadloze karakter van de vloer zorgt ervoor dat er allerlei elegante combinaties mogelijk zijn waarmee u uw badkamer een strakke look geeft.

Laat een gietvloer in uw badkamer leggen door VloerenDeur

Zoals de naam al aangeeft, worden gietvloeren gegoten. Hoewel dit vrij eenvoudig klinkt, blijft het gieten van een gietvloer in de badkamer een speciale klus, waarbij de nodige kennis en materialen noodzakelijk zijn. Ook de afwerking langs wanden en overgangen is een belangrijk aspect. VloerenDeur heeft ervaren specialisten in huis die vakkundig en professioneel de gietvloeren aanbrengen. Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom kunnen wij het project van A tot Z u uit handen nemen. Zelfs het egaliseren van de ondervloer zullen wij voor u doen.

Het is belangrijk om te weten dat een gietvloer is opgebouwd uit 4 lagen. Wanneer we een gietvloer gaan leggen dan is de eerste stap het egaliseren van de ondervloer. Hierdoor ontstaat er een vlakke basis die ervoor zorgt dat hierop een mooie strakke gietvloer badkamer kan worden gemaakt. Nadat de vloer egaal is gemaakt, wordt een zogenaamde schraaplaag aangebracht. Op deze laag wordt de gietvloer aangebracht die u heeft gekozen. Tot slot wordt de laklaag aangebracht en is uw badkamer voorzien van een naadloze en strakke vloer.

Kom langs in onze showroom of plan een afspraak aan huis in!

Wilt u weten of een gietvloer een goede keuze is in uw badkamer? Kom dan vooral eens langs in onze showroom. Op afspraak kunt u in alle rust en ruimte onze vloeren bekijken. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen ze u voorzien van professioneel advies. Het is echter ook mogelijk om een adviesgesprek aan huis in te plannen. We nemen dan diverse monsterstalen mee, zodat u direct kunt zien hoe een bepaalde vloer staat in uw eigen woning. Zo maakt u met zekerheid de juiste keuze! Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Afspraak maken showroombezoek