Gietvloer slaapkamer

U herkent het misschien wel: u wordt wakker, staat op uit bed en stapt met blote voeten op een koude vloer. Voor velen is dit niet de ideale manier om wakker te worden. Met een gietvloer in uw slaapkamer in combinatie met een vloerverwarmingssysteem is dit probleem voorgoed verleden tijd. De gietvloeren van VloerenDeur zijn elastisch en zijn in staat om de omgevingstemperatuur snel op te nemen. De vloer voelt comfortabel aan en u heeft nooit meer last van koude voeten. VloerenDeur is gespecialiseerd in het aanleggen van gietvloeren in de slaapkamer. Dankzij onze efficiënte aanpak en schitterende afwerking heeft u jarenlang plezier van een strakke en warme vloer. Bezoek onze showroom en ontdek onze collectie gietvloeren voor slaapkamers!

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Een gietvloer in uw slaapkamer: de vloer van uw dromen

Hoewel een gietvloer wellicht niet de eerste vloersoort is waaraan u denkt in een slaapkamer, biedt een deze vloer vele voordelen. Een gietvloer is namelijk volledig waterdicht en kan ook prima tegen een stootje. De kras- en slijtvaste eigenschappen zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van de slaapkamer. Daarnaast heeft u dankzij de uitstekende warmtegeleiding nooit meer last van koude voeten. Een gietvloer is namelijk bij uitstek geschikt om te combineren met vloerverwarming. Bij VloerenDeur heeft u bovendien keuze uit diverse kleuren en structuren voor uw gietvloer slaapkamer. Wat dacht u van een schitterende betonlook grijstint? Liever een warmere kleur in de slaapkamer? Er zijn ook voldoende sfeervolle kleuren verkrijgbaar. Zo creëert u zelf de vloer van uw dromen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Overige kenmerken

Maar hier houden de voordelen van een gietvloer in de slaapkamer niet bij op. Een gietvloer wordt, zoals de naam al aangeeft, gegoten. Hierdoor ontstaat er een strakke en egale vloer met een moderne uitstraling. Het voordeel hiervan is dat de gietvloer volledig naadloos is en er geen mogelijkheid is voor vocht en ander vuil om de vloer aan te tasten. Dit resulteert in een onderhoudsvriendelijke vloer waarvan u jarenlang kunt profiteren. Door regelmatig te stofzuigen en te dweilen houdt u uw gietvloer slaapkamer in perfecte staat.

Een gietvloer laten aanbrengen in de slaapkamer door VloerenDeur

Wanneer we voor u aan de slag mogen gaan dan nemen we graag alle zorgen uit handen. Zo leggen we niet alleen de gietvloer aan in uw slaapkamer, maar zorgen we er allereerst voor dat de ondervloer wordt geëgaliseerd. Hierdoor ontstaat er een vlakke basis die ervoor zorgt dat hierop een mooie strakke gietvloer kan worden gemaakt. Nadat de vloer egaal is gemaakt, wordt een zogenaamde schraaplaag aangebracht. Op deze laag wordt de gietvloer aangebracht die u heeft gekozen. Tot slot wordt de laklaag aangebracht en is uw slaapkamer voorzien van een perfect naadloze en strakke vloer die past in het totaalplaatje. In totaal bestaat een gietvloer uit 4 verschillende lagen. Het duurt circa 5 dagen voordat de gietvloer volledig is opgedroogd en belastbaar is.

Kom langs in onze showroom!

Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over gietvloeren in uw slaapkamer? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Hier kunt u onze diverse soorten gietvloeren in alle rust en ruimte bekijken. U kunt echter ook een afspraak aan huis inplannen als dit voor u beter uitkomt. We brengen onze mooiste monsterstalen mee, zodat u in uw eigen woning kunt zien hoe bepaalde gietvloeren in uw slaapkamer staan. Zo weet u zeker dat u een gietvloer kiest die past in uw interieur. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek