Parketvloer vloerverwarming

Loopt u graag op blote voeten door het huis? Met vloerverwarming voelt dit comfortabel en lekker warm aan, vooral in de winter. Tegenwoordig kunnen ook veel houten vloeren zoals parketvloeren prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit was vroeger niet het geval. Maar inmiddels zijn er speciale legtechnieken ontwikkeld en hebben we een betere kennis over de werking van temperatuurverschillen op parket. VloerenDeur is gespecialiseerd in het leggen van parketvloeren op vloerverwarming en inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn uw ideale partner in het adviseren en installeren van parketvloeren op vloerverwarming. Ook het aanleggen van vloerverwarming onder een bestaande parketvloer kunnen wij voor u uitvoeren. Neem direct contact op voor meer informatie!

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Parketvloer op vloerverwarming laten aanleggen door VloerenDeur

Heeft u al een bestaand vloerverwarmingssysteem? Dan kunnen wij effectief en efficiënt een parketvloer op uw vloerverwarming aanleggen. Met vloerverwarming onder uw parketvloer profiteert u van energiebesparing, want de warmte wordt geleidelijk door uw woning verspreid. Zo geniet u op ieder plekje in huis van een aangename warmte onder de voeten. Een parketvloer is van zichzelf al warm en sfeervol qua uitstraling, maar met vloerverwarming geeft deze ook daadwerkelijk warmte af. De ultieme combinatie dus.

Vloerverwarming en een parketvloer: twee vliegen in één klap

Wilt u een parketvloer laten aanleggen en beschikt u nog niet over een vloerverwarmingssysteem, maar is dit wel iets wat u wenst? Ook hiervoor kunt u bij VloerenDeur terecht. Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste combinatie tussen de parketvloer en vloerverwarming voor uw woning. Als u dan toch van plan bent om een compleet nieuwe vloer aan te leggen, waarom dan niet met vloerverwarming? Het is comfortabel, onzichtbaar en zeer efficiënt. Dankzij onze ervaring en kennis weten onze vakspecialisten precies waar ze op moeten letten bij het combineren van parket met vloerverwarming.

Ontdek de voordelen

Wist u al dat onze parketvloeren tevens geschikt zijn om te combineren met vloerverkoeling? Het vloerverwarmingssysteem kan ook gevuld worden met koud water, zodat u tijdens warme dagen kunt genieten van een heerlijk verkoelde parketvloer. Naast een vloerverwarmingssysteem heeft u ook een warmtepomp nodig om uw woning fris te houden. Ook deze kunnen wij voor u aansluiten op uw huidige radiator of vloerverwarming. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie? Bezoek onze showroom

Steeds meer mensen kiezen voor een parketvloer in combinatie met vloerverwarming óf vloerverkoeling. We begrijpen dat er veel informatie en keuzes op u afkomen. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden in uw situatie en u zo duidelijk mogelijk te informeren over de opties en onze werkwijze, bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen aan de hand van uw wensen en voorkeuren u voorzien van professioneel advies. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we u persoonlijk en in alle rust kunnen helpen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Afspraak maken showroombezoek