Betonlook gietvloeren

Een gietvloer geeft uw woning of kantoor- of bedrijfspand een industriële uitstraling. Een industriële look is al jaren razend populair. Het geeft een ruimte een strak en stijlvol uiterlijk waarbij er een vrij open sfeer ontstaat. Een gietvloer in betonlook past perfect in het industriële plaatje. Dit is geen echte betonnen vloer, maar een kunststof vloer die diverse positieve eigenschappen biedt. Bij VloerenDeur kunnen we prachtige gietvloeren met betonlook leveren en professioneel bij u komen leggen. Interesse? Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in!

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

De voordelen van een betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer kent vele voordelen en toepassingen ten opzichte van andere vloersoorten. Zo is een gietvloer in betonlook naadloos, maar daarnaast ook nog eens slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer in topconditie te houden. Daarbij hoeft u niet bang te zijn dat vocht en ander vuil zich ophoopt in kleine hoekjes, de naadloze afwerking geeft een strak uiterlijk en geen mogelijkheid tot doordringen. Een ander groot voordeel van een betonlook gietvloer is dat deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Met een gietvloer heeft u nooit meer last van koude voeten.

Een gietvloeren betonlook voor iedere ruimte

We kunnen een gietvloeren betonlook in vrijwel iedere ruimte realiseren, omdat deze op iedere ondergrond is aan te brengen. Het is hierbij wel belangrijk dat de ondergrond stof- en vuilvrij wordt gemaakt en dat deze vlak is. Deze werkzaamheden nemen wij u volledig uit handen. Als de ondervloer goed voorbereid is dan kan uw betonlook gietvloer direct gegoten worden. Het aanbrengen van een gietvloer gaat snel, maar vraagt wel de nodige vakkennis. Om deze reden zien we betonlook gietvloeren ook regelmatig terugkomen in grotere panden zoals winkels, kantoren of magazijnen. Onze specialisten beschikken over de expertise en vakmanschap om uw gietvloer in betonlook professioneel, efficiënt en egaal bij u te komen leggen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een gietvloer in betonlook te leggen in een woning. Dit geeft uw woning een moderne en industriële look, waarin eenheid centraal staat. Maar met de juiste meubels en accessoires kan een betonlook gietvloer ook een sfeervolle uitstraling creëren. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie.

In diverse kleuren verkrijgbaar

Bij het woord beton denken we al snel aan de grijze kleur. Toch is het mogelijk om een betonlook gietvloer in diverse kleuren te bestellen. Doordat u zelf de kleur kunt bepalen, weet u zeker dat de vloer perfect past in uw interieur. Vanzelfsprekend kunt u bij twijfel terecht bij onze adviseurs. We helpen u graag bij het vinden van de ideale kleur gietvloer in betonlook. Onze gietvloeren betonlook zijn tevens van duurzame kwaliteit en zullen door zonlicht (Uv-stralen) niet verkleuren, in tegenstelling tot aromatische polyurethaan betonlook gietvloeren.

Bezoek onze showroom!

Om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden van onze gietvloeren in betonlook nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u zelf de look en feel ervaren van de vloer. Wij werken uitsluitend op afspraak! Speciaal voor comfort en gemak kunnen we echter ook bij u thuis langskomen. Wij nemen dan onze stalen mee. Samen met u doorlopen we alle opties en uw wensen om zo tot het beste resultaat te komen. Heeft u interesse? Maak direct een afspraak via onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of advies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Afspraak maken showroombezoek