PVC vloeren wit

Een witte PVC vloer wordt ook wel een white wash PVC vloer genoemd. De naam ‘white wash’ heeft niet zomaar een reden. De stroken van een white wash, of witte PVC vloer hebben het effect van een wit geverfde plank waarbij de structuur van het hout zichtbaar blijft voor een natuurlijke uitstraling. Een witte PVC vloer springt er echt uit en geeft aan de ruimte een bijzondere uitstraling. Dankzij de grote veelzijdigheid van de vloer kunt u de vloer in diverse ruimtes en op verschillende manieren toepassen. Wij hebben een schitterende collectie samengesteld welke u kunt bekijken en ervaren tijdens een bezoek aan onze showroom in Zoetermeer. We vertellen u graag meer over de eigenschappen en mogelijkheden van onze PVC vloeren wit.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Witte PVC vloer voor een tijdloze inrichting

De witte kleur in de wereld van interieur is en blijft één van de meest gebruikte kleuren. Wit is een basiskleur waarbij eindeloos gecombineerd kan worden. In een woning zien we wit meestal terugkomen op het plafond, aan de muur of op de vloer. In een Scandinavische inrichting past een witte PVC vloer uitstekend, vaak in combinatie met de kleur zwart. Deze combinatie creëert een gevoel van luxe, elegantie en zorgt voor een tijdloze uitstraling. Vindt u zwart en wit te contrasterend? Een witte PVC vloer kan ook prima samengaan met zachtere kleuren zoals beige, grijs of zand. We adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom of bij een afspraak bij u thuis.

Kies voor een PVC vloer met white wash uitstraling

Voldoende licht en een optisch ruimtelijk interieur is voor veel mensen belangrijk. Met name kleine ruimtes kunt u door middel van juist kleurgebruik en meubilair groter laten ogen. Een PVC vloer met white wash kan u hierbij helpen. Heeft u een kleine woonkamer? Kies dan zeker voor een white wash PVC vloer in combinatie met een passende contrastkleur. Houdt hierbij rekening dat hoe groter het contrast is, hoe drukker het wordt. Bij kleinere ruimtes adviseren we zo min mogelijk contrast aan te brengen. Dit betekent niet dat alles wit moet zijn. Integendeel. Met accessoires of meubels kunt u toch hier en daar wat contrast toevoegen. Uiteraard kan een witte PVC vloer ook gelegd worden in grotere ruimtes.

De voordelen van een witte PVC vloer

De voordelen van PVC vloeren zijn ongekend. Ze zijn sterk, duurzaam, geluiddempend, eenvoudig te onderhouden en uitstekend te combineren met vloerverwarming. Al onze white wash PVC vloeren zijn beschermd met een toplaag, waardoor ze zelfs bij intensief gebruik prima tegen een stootje kunnen. U profiteert dus niet alleen van een vloer die er prachtig uit ziet, de sterke eigenschappen van PVC bieden u een vloer waarvan u jarenlang plezier kunt hebben.

Ruime collectie met zorg samengesteld

We hebben onze collectie witte PVC vloeren zorgvuldig samengesteld. Enkel de vloeren die voldoen aan onze eisen vertegenwoordigen wij en kunnen wij bij u komen leggen. Om een goede indruk te krijgen van ons assortiment bent u van harte welkom in onze showroom. Wij kunnen echter ook bij u thuis langskomen. Onze adviseurs nemen dan diverse monsterstalen mee die u vervolgens in uw eigen woning kunt zien. Zo ziet u direct hoe een white wash PVC vloer staat in uw eigen woning en interieur. U maakt zo ongetwijfeld de juiste keuze.

Bezoek onze showroom

Wanneer u langs wilt komen in onze showroom is het goed om te weten dat wij uitsluitend werken op afspraak, dit geldt overigens ook voor een bezoek aan huis. Dit doen wij omdat wij u persoonlijk advies willen geven en u in alle rust en ruimte onze collectie kunt bekijken. U kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of andere opmerkingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Afspraak maken showroombezoek