Laminaatvloeren grijs

Grijze laminaatvloeren hebben een echte vlucht genomen afgelopen jaren. Hoewel grijs voor sommigen wellicht als saai bestempeld wordt, is deze kleur tegenwoordig zeer gewild. Er zijn dan ook veel verschillende soorten grijstinten te onderscheiden, zo ook in ons ruime assortiment. Van donkergrijs tot aan lichtgrijs en alles er tussenin: het is een kleur waar eindeloos mee te combineren valt. Het kan ook een goed uitgangspunt vormen voor de rest van de inrichting in de woning. Ontdek onze schitterende collectie grijze laminaatvloeren in onze showroom of tijdens een afspraak aan huis.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Grijze laminaatvloer kopen

Wilt u uw interieur een eigentijdse en moderne uitstraling geven? Overweeg dan eens een grijze laminaatvloer te kopen. Deze laminaatvloer kent een natuurlijke uitstraling en ziet er bovendien levendig uit. Daarnaast is laminaat ten opzichte van andere vloeren vrij eenvoudig te leggen. Bent u dus niet zeer ervaren in het leggen van laminaatvloeren? Dan hoeft u zich bij laminaat vloeren geen zorgen te maken. Dankzij het praktische kliksysteem wordt het leggen van grijs laminaat een fluitje van een cent. Wilt u het echter uitbesteden omdat u het zelf niet wilt of kunt doen? U kunt ook gebruik maken van onze legservice. Onze vakmensen komen de vloer dan vakkundig en snel bij u monteren. U heeft nergens omkijken meer naar.

Een grijze laminaatvloer combineren in uw interieur

Vroeger was de keuze in laminaatvloeren niet zo uitgebreid als dat we het huidige aanbod kennen. Er waren voornamelijk houtachtige tinten verkrijgbaar. Gelukkig is er tegenwoordig op het gebied van laminaatvloeren ontzettend veel mogelijk. De vraag naar grijze laminaatvloeren groeit, waardoor er steeds een grotere diversiteit ontstaat. Grijs is een basiskleur en vrij subtiel. Dit maakt dat grijs een uitstekende kleurkeuze voor uw laminaatvloer is. Zowel met andere neutrale kleuren komt grijs goed tot zijn recht, maar er passen tevens veel contrastkleuren bij. U kunt hierdoor eindeloos combineren met uw interieur. Warm en sfeervol, industrieel en modern of juist landelijk: een grijze laminaatvloer accentueert elementen van veel interieurstijlen. Grijs saai? Absoluut niet!

Profiteer van de hoogwaardige kwaliteit

Onze grijze laminaatvloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Met veel passie en zorg hebben wij ons assortiment samengesteld. Hierdoor voldoen onze grijze laminaatvloeren aan de hoogste kwaliteitseisen. We hebben de andere voordelen van deze vloersoort voor u op een rijtje gezet:

  • Dankzij toplaag een slijtvaste afwerking
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Grijs laminaat is voordeliger dan een natuurlijk product
  • Ruime keuze tussen verschillende soorten vloeren
  • Laminaat kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming

Indien u een grijze laminaatvloer wilt leggen inclusief vloerverwarming, kunt u ook bij VloerenDeur terecht. Wij zijn specialisten in het leggen van laminaatvloeren over vloerverwarming- en verkoeling!

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over grijze laminaatvloeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. U hoeft hiervoor dus niet ver van huis. U kunt echter ook een afspraak aan huis inplannen als dit voor u praktischer is. We brengen onze mooiste monsterstalen mee, zodat u in uw eigen woning kunt zien hoe bepaalde grijze laminaatvloeren staan. Zo weet u zeker dat u een vloer kiest die past in het totaalplaatje. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak

Afspraak maken showroombezoek