PVC vloer Hongaarse punt

Een PVC vloer met Hongaarse punt blijft een elegante klassieker. Deze vloersoort is enorm gestegen in populariteit de afgelopen jaren. Dit komt omdat PVC een mooi alternatief is voor traditionele hout- of tegelvloeren en vele voordelen biedt ten opzichte van andere vloeren. Het motief van de  Hongaarse punt heeft daarbij een opvallende uitstraling, waardoor je vloer direct de blikvanger van de kamer wordt. VloerenDeur biedt een ruim assortiment PVC vloeren Hongaarse punt welke we ook graag vakkundig bij u komen leggen. Bekijk ons aanbod online, tijdens een bezoek aan onze showroom of bij een afspraak aan huis.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Hongaarse punt PVC vloer kopen

Wat de Hongaarse punt PVC vloer zo bijzonder maakt, is het motief van de vloer. De naam verraad al dat het lijkt alsof de planken schuin gelegd zijn in veel verschillende punten. Op het eerste gezicht lijkt dit op een visgraat vloer. Toch zit er wel verschillen te ontdekken. Zo is de scherpte van de hoeken net iets anders en komen bij de Hongaarse punt de hoeken wel tegen elkaar aan. Beide vloeren geven een interieur een gevoel van luxe en elegantie. Een Hongaarse punt PVC vloer is dan ook een schitterende toevoeging aan ieder interieur. De prettige eigenschappen van PVC maakt het een geliefde vloersoort. Zo kun je een PVC vloer met Hongaarde punt motief haast niet onderscheiden van een echte houten vloer, terwijl u wel profiteert van een warme ondergrond en geluiddempende werking. PVC is bovendien voorzien van een slijt- en krasvaste laag, waardoor krassen haast niet zichtbaar zijn.

Hongaarse punt PVC vloer laten leggen

In ons assortiment vindt u zowel klik PVC vloeren in Hongaarse punt als vloeren die verlijmd moeten worden. Bent u handig of vindt u het leuk om zelf uw eigen vloer te leggen? Beide systemen kunnen met duidelijke instructies prima zelf gelegd worden. Heeft u twee linkerhanden en laat u het liever over aan professionals? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze ervaren specialisten komen de Hongaarse punt PVC vloer dan vakkundig bij u leggen. Hierbij wordt u volledig ontzorgt. Onze vakmensen brengen de juiste kennis en materialen mee om moeiteloos een strak resultaat te leveren.

Een elegante uitstraling

Onze uitgebreide collectie PVC vloeren met Hongaarse punt zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Hierdoor zit er ongetwijfeld een vloer tussen die past bij uw interieur- of woonstijl. Van strak, modern en klassiek: dit vloertype kan uw interieur de ‘wow’ factor geven. De vloer komt met name goed tot zijn recht in ruimtes waar de vloer goed zichtbaar is. Het elegante patroon is zonde om te verstoppen onder vloerkleden of grote meubels. Voor meer eenheid in uw inrichting adviseren we om de Hongaarse punt PVC vloer door te trekken naar bijvoorbeeld de hal, keuken of andere kamer. Het is hierbij belangrijk dat de vloer ongestoord doorvloeit naar andere ruimtes en er geen obstakels of verhogingen zoals drempels liggen.

We komen graag bij u langs

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Bekijk en ervaar hier ons complete assortiment. Bovendien heeft u de mogelijkheid om in alle rust uw vragen te stellen aan onze adviseurs. We kunnen echter ook bij u thuis langskomen met een aantal van onze monsterstalen. Dit is met name praktisch als u al enig idee heeft naar welke vloersoort u op zoek bent. U kunt in uw eigen woning zien en ervaren hoe een Hongaarse punt PVC vloer past in uw interieur en zo een overwogen beslissing nemen. U kunt online een afspraak maken of direct een offerte aanvragen via onze website.

Een gratis adviesgesprek bij u thuis