Vloeradvies 

Vloeren schuren is vakwerk 

Heeft u plannen om een gloednieuwe vloer aan te laten leggen? Dan staat u voor een keuze waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Het is daarom erg verstandig om u hierin goed te laten informeren om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt. Voor een vloeradvies op maat kunt u uitstekend terecht bij de experts van VloerenDeur. U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze vakkennis in uw zoektocht naar de perfecte vloer.

Het veelzijdige aanbod van VloerenDeur

VloerenDeur is dé expert in vloeren. We hebben een zeer veelzijdig en groot aanbod in vloeren van de beste merken uit deze branche. Het aanschaffen van een nieuwe vloer is dus iets wat u niet zomaar even doet. De uitstraling van een vloer bepaalt immers voor een groot deel de uitstraling van een woonruimte. Het is dus goed om alle mogelijkheden door te nemen. U kunt bij VloerenDeur dan ook terecht voor een ruime keuze in houten vloeren, PVC vloeren, gietvloeren, laminaat vloeren, parketvloeren en eiken vloeren.    

VloerenDeur biedt keuze uit maar liefst 250 vloeren en afwerkingen. U heeft bij ons alle mogelijkheden om uw interieurstijl te complementeren en te benadrukken. Al onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. U bent dus altijd verzekerd van kwaliteitsproducten die vakkundig bij u gemonteerd worden.

Vloeradvies aan huis of in onze showroom

Onze experts helpen u graag verder bij met maken van uw keuze met maatwerkadvies over vloeren. We bieden hierin twee mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer, maar onze experts kunnen u ook thuis bezoeken. Uiteraard nemen zij dan vloerstalen mee, zodat u direct kunt zien hoe een bepaalde vloersoort en een specifieke kleur staat in uw woning. Zo kunt u toch de keuze maken voor uw droomvloer zonder de deur uit te moeten. Een adviesgesprek aan huis is een uitstekende optie als u voor uzelf al besloten heeft naar welk soort vloer uw voorkeur uit gaat. Tijdens dit gesprek kunt u eventueel ook de keuze maken voor de bijbehorende afwerking en plinten. Daarnaast kunnen ook meteen de maten worden opgenomen en kunnen de technische aspecten worden besproken.

Vloeradvies op maat

Bent u nog aan het oriënteren en bent u er nog niet uit op wat voor vloer uiteindelijk uw keuze gaat vallen? Dan reden we u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom voor maatwerkadvies over vloeren. Hier kunt u uiteraard ons volledige assortiment bekijken en alle opties vergelijken. Op deze manier krijgt u de beste indruk van alle mogelijkheden. Uiteraard kan daarna nog altijd een adviesgesprek aan huis worden ingepland zodat u ook een goed beeld kunt krijgen hoe de vloer in uw eigen woning eruit zal komen te zien.

Vrijblijvende afspraak maken voor vloeradvies op maat

Heeft u interesse om een vrijblijvende afspraak met onze experts te maken voor een vloeradvies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij geven er de voorkeur aan om te werken op afspraak om iedere klant een optimale persoonlijke aandacht te kunnen bieden.