Vivafloors

Vivafloors is een van de grootste aanbieders van pvc-vloeren in Nederland. Dit A-merk uit Twente richt zich sinds 2010 op het leveren van pvc-vloeren met een authentieke uitstraling. Vloeren die bij uw lifestyle passen. Overtuigd door de kwaliteit van de vloeren geeft Vivafloors standaard 25 jaar garantie op uw nieuwe pvc-vloer. De collectie van Vivafloors heeft een bijzondere plaats in de showroom van VloerenDeur. Hier vindt u de diverse stijlen in uiteenlopende kleuren en formaten. Vivafloors is een merk met karakter, dat ziet u dan ook duidelijk terug in hun vloeren. Wilt u meer weten over de collectie van Vivafloors. Op deze pagina vertellen we u er uitgebreid over. U kunt uiteraard ook onze showroom bezoeken om de vloeren van Vivafloors zelf te ervaren.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Vivafloors, prachtige vloeren voor uw lifestyle

Bij Vivafloors lopen ze voor op de laatste trends. Als een van de eerste bedrijven in Nederland zijn zij volledig gefocust op het leveren van pvc-vloeren. De groeiende populariteit van pvc heeft Vivafloors de mogelijkheid geboden om de collectie sterk uit te breiden met diverse stijlen, legpatronen, kleuren en afmetingen. De vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Of u nu voor een beton- of houtlook pvc-vloer kiest; u zult zich verbazen over de authentieke uitstraling.

 

De pvc-vloeren van Vivafloors

Een vloer van Vivafloors is voor elke ruimte geschikt. De vloeren zijn onderverdeeld in stijlen als industrieel, landelijk, klassiek en modern. Specifieker levert Vivafloors lijm- en clickvarianten, zodat u altijd een vloer kunt kiezen die aan uw wensen voldoet. Van tegelvorm tot langwerpige planken en van eiken en naaldhout tot modern beton. U kunt het zo gek niet bedenken; Vivafloors heeft het. Vloerendeur is er dan ook trots op dat we ons assortiment kunnen verrijken met de collectie van Vivafloors. Daarmee weten wij u nog beter te bedienen. En dat is waar het ons om gaat.

Koop duurzaam

Met een vloer van Vivafloors maakt u een duurzame keuze. Niet alleen krijgt u 25 jaar garantie op uw vloer, u hoeft ook aanzienlijk minder te verbruiken om uw woning comfortabel te krijgen. Pvc-vloeren zijn namelijk bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. De dunne vloer laat veel warmte door en zorgt er dus voor dat uw vloerverwarming veel minder hard hoeft te werken dan bij traditionele vloeren zoals parket en zelfs laminaat.

Meer weten over onze samenwerking?

De vloeren van Vivafloors vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van VloerenDeur. Bent u benieuwd naar ons assortiment Vivafloors vloeren en wilt u hier graag meer informatie over? Op onze website krijgt u al een goed beeld bij onze mogelijkheden. Om de echte look en feel te ervaren van deze mooie vloeren bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Bekijk onze complete collectie op één locatie. Voor vragen over onze samenwerking of de producten kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen er graag meer over.

Afspraak maken showroombezoek