Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett is een Zwitserse producent van parketvloeren die zich onderscheid door het ontwikkelen van de perfecte pasvorm en het maken van vloeren met zeer lage warmteweerstand. Bauwerk is hierdoor een echte koploper als het gaat om de situatie waarbij een houten vloer wordt toegepast in combinatie met vloerverwarming. Bij VloerenDeur vindt u de mooiste parketvloeren van dit merk in tal van stijlen, dessins, kleuren en afmetingen. Bij Bauwerk Parkett staan precisie, passie en vakmanschap centraal. Dit laten ze ook duidelijk terugkomen in iedere collectie die zij uitbrengen. Wilt u meer weten over dit merk en hun vloeren? Op deze pagina benoemen we de belangrijkste eigenschappen en kenmerken van dit toonaangevende vloeren merk.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Een strak resultaat met een Bauwerk Parkett vloer

De vloeren van Bauwerk Parkett staan bekend om de perfecte pasvormen waardoor u altijd geniet van een strak resultaat. Met veel passie, precisie en vakmanschap ontwerpen en produceren zij innovatieve vloeren wat resulteert in vloeren die naadloos op elkaar aansluiten. Geen last meer van oneffenheden of ongelijkheden in de vloer, maar een parketvloer die er super egaal bij ligt. De vloeren van Bauwerk Parkett komen met name goed tot hun recht in een modern, industrieel of landelijk interieur. Het merk maakt uitsluitend gebruik van duurzame materialen en grondstoffen. Sommige collecties zijn zelfs ‘Cradle to Cradle’ gecertificeerd. Dit houdt in dat de grondstoffen compleet hergebruikt kunnen worden, zonder dat er waardeverlies optreedt.

Bauwerk Parkett op vloerverwarming

Bauwerk Parkett is een toonaangevende speler op het gebied van parketvloeren in combinatie met vloerverwarming. In Zwitserland hebben ze een enorme voorsprong opgelopen en wordt dit al 20 jaar toegepast. Hout combineren met vloerverwarming is namelijk niet vanzelfsprekend. De vloeren van Bauwerk Parkett hebben een zeer lage RC-waarde, wat ze geschikt maakt voor vloerverwarming. Dit wordt bereikt door de speciale opbouw van de vloer. Door de lage warmteweerstand is de vloer energiebesparend. Met een Bauwerk Parkett vloer op vloerverwarming kunt u de temperatuur zelfs tot 2 graden lager zetten dan dat u gewend bent. De vloer houdt de gevoelstemperatuur hetzelfde. Hierdoor hoeft u minder hard te stoken, wat gunstig is voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Een duurzame keuze

Met een Bauwerk Parkett vloer maakt u dus een duurzame keuze. De hoge kwaliteit laat u jarenlang genieten van een prachtig en strak aangesloten parketvloer. Bovendien kunt u een Bauwerk Parkett vloer eenvoudig onderhouden. Zo kunt u de vloer ook opnieuw laten schuren en kiezen voor een nieuwe afwerking. Iedere soort afwerking heeft een andere uitstraling. Bent u toe aan een nieuwe look? Door te kiezen voor een andere bewerking kunt u op een relatief voordelige manier de sfeer van uw woning veranderen, zonder dat u een compleet nieuwe vloer hoeft aan te schaffen.

Meer weten over onze samenwerking?

Bij VloerenDeur zijn de vloeren van Bauwerk Parkett opgenomen in het assortiment. Inmiddels zijn zij al meer dan 20 jaar onze vertrouwde leverancier van parketvloeren die worden gelegd in combinatie met vloerverwarming. Bent u benieuwd naar ons assortiment Bauwerk Parkett vloeren? Op onze website krijgt u al een goed beeld bij onze mogelijkheden. Om de echte look en feel te ervaren van deze mooie vloeren bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Bekijk ons complete aanbod Bauwerk Parkett vloeren op één plek. Voor vragen over onze samenwerking of de producten kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen er graag meer over.

Afspraak maken showroombezoek