Ambiant PVC

Bent u op zoek naar een prachtige vloer van Ambiant PVC? Dan bent bij VloerenDeur op de goede plek. In ons assortiment vindt u een fraai aanbod van het vloerenmerk Ambiant. Met name de PVC vloeren van dit merk zijn verkrijgbaar bij ons, maar naast dit type vloerbedekking bieden zij ook nog andere soorten vloeren zoals vinyl en laminaat. De vloeren van Ambiant PVC kenmerken zich door schitterende details en hoogwaardige kwaliteit. Ambiant maakt zijn vloeren volgens de laatste trends. Op deze pagina vertellen we meer over Ambiant PVC.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Waarom kiezen voor Ambiant PVC?

Ambiant PVC vloeren zijn sterk en comfortabel. Met een Ambiant vloer haalt u een strakke basis in huis. Het merk biedt uiteenlopende collecties aan welke zijn eigen unieke uitstraling en voordelen hebben. De PVC vloeren zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, kleuren, afwerkingen en dessins. Van lange en smalle planken tot aan brede houtlook planken of een visgraat- en tegelmotief: wat uw wens ook is, bij ons vindt u ongetwijfeld een vloer die voldoet aan uw wensen en woonstijl. Daarnaast kunnen de vloeren van Ambiant in vrijwel ieder gewenste patroon gelegd worden. Gaat u voor rechte planken, een visgraat patroon of een Hongaarse punt? Andere voordelen van een PVC vloer van Ambiant zijn:

  • Geschikt voor vloerverwarming: Alle PVC vloeren van Ambiant kunnen gelegd worden over vloerverwarming. Koude voeten zijn hiermee verleden tijd.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Voor een aantrekkelijke prijs haalt u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis.
  • Geluiddempende werking: Een PVC vloer van Ambiant voelt comfortabel aan en heeft een geluiddempende werking. Zo heeft u extra plezier van uw nieuwe vloer.

De hoogste kwaliteit Ambiant PVC vloeren

Met een Ambiant PVC vloer bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Niet alleen zijn de PVC vloeren geschikt om over een vloerverwarmingssysteem óf -verkoelingssysteem te leggen en beschikken zowel de verlijmde als zwevende vloeren over een uitstekende geluidsdemping, ze kennen ook een hoge slijtweerstand, waardoor deze vloersoort makkelijk tientallen jaren meegaat. Deze eigenschappen maken Ambiant PVC een toekomstbestendige en duurzame oplossing. Bovendien zijn Ambiant PVC vloeren vochtbestendig en hygiënisch, want de vloer is voorzien van een gesloten toplaag. Hierdoor kan vuil niet doordringen en kunt het oppervlak makkelijk en snel reinigen met een vochtige doek. Ideaal wanneer u kleine kinderen heeft of huisdieren.

Plaatsen van een Ambiant PVC vloer

Het plaatsen van een Ambiant PVC vloer kunt u volledig laten uitvoeren door VloerenDeur. Dit betekent dus zowel het egaliseren van de ondervloer én het plaatsen van de PVC vloer door de vakman wordt uitgevoerd. U heeft dus maar één partij die alle werkzaamheden vakkundig voor zijn rekening neemt. Dat scheelt u veel overleg met verschillende partijen én ook de service en garantie horen dan vanzelfsprekend thuis bij VloerenDeur. Dat is het gemak van VloerenDeur als vloerenspecialist.

Ontdek onze collectie

Ambiant is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vloeren, wonen en interieur. Zo kunt u bijna elke vloer kiezen in een klik of in een verlijmde variant. Voor iedere toepassing is er dus wel een goede oplossing. Tijdens een bezoek aan onze showroom adviseren we u graag over de opties in uw situatie.

Meer informatie? Bezoek onze showroom

Wij hebben een groot assortiment van Ambiant PVC tot onze beschikking en kunnen u er alles over vertellen. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Uiteraard kunnen wij het monteren van uw nieuwe vloer ook volledig voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Liever de verschillende PVC vloeren van Ambiant in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Zoetermeer of plan een gratis adviesgesprek aan huis in.

Afspraak maken showroombezoek