Q2 parket

Q2 by Lieverdink is een parketvloer merk van de Nederlandse fabrikant Lieverdink uit Doetinchem. De volledige productie van de parketvloeren van Q2 vindt plaats in Nederland. U bent dus verzekerd van de hoogste kwaliteit. Het merk Q2 is een doorontwikkeling van het product Equi, dat al sinds 1959 door Lieverdink wordt geproduceerd. Het twee-laags parket past geheel bij de wensen van deze tijd. Zo kunt u een Q2 parketvloer uitstekend combineren met vloerverwarming en zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden om een Q2 vloer in uw woning te verwerken. Op deze pagina leest u meer over het Q2 parket. Bent u nu al enthousiast? Kom dan langs in onze showroom en zie, voel en ervaar de kwaliteit van Nederlandse ambacht zelf.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Q2 parket: Nederlandse kwaliteit, grenzeloos genieten

Met een Q2 parketvloer geniet u van een ambachtelijk vervaardigde vloer die voldoet aan de hoogste eisen. De vloeren worden aan uitgebreide kwaliteitscontroles onderworpen en doorgaan een uniek proces met een volledig koude verlijming. Q2 vloeren worden voorgeschuurd en kan onbehandeld worden geleverd. Ook is het mogelijk om de vloer fabrieksmatig te laten voorzien van een oppervlaktebehandeling. We raden aan om uw Q2 parket door een echte vakman te laten leggen. VloerenDeur heeft professionele parketteurs in dienst die dit graag voor u doen. Hiermee bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

 

Q2 by Lieverdink

Q2 by Lieverdink bestaat uit een collectie parketvloeren in diverse stijlen. Q2 gebruikt hier houtsoorten afkomstig vanuit de hele wereld voor. Het twee-laags parket van Q2 heeft een toplaag van 4 mm dik. Met Q2 parket heeft u een unieke vloer in huis, die in een variëteit van patronen gelegd kan worden, waaronder: stroken, enkele visgraat, dubbele visgraat, blokpatroon, Holland ladder patroon en Victoriaanse punt. Er zijn in totaal 4 breedtematen en 12 lengtematen, met een ongekend aantal kleuren.

Uitstekend te combineren met vloerverwarming

 

Een van de belangrijkste voordelen van Q2 parket is dat u dit uitstekend met vloerverwarming kunt combineren. Deze combinatie biedt u een ultieme beleving van behaaglijkheid en comfort. De dunne opbouw van Q2 parket heeft een rendementswaarde van 0,094 kw/m2. Dit maakt de vloer ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Het is echter wel zo dat de ene houtsoort beter gecombineerd kan worden met vloerverwarming dan de andere. De adviseurs van VloerenDeur staan daarom voor u klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden van uw droomvloer.

Bekijk de collectie

Bent u enthousiast geworden over de vloeren van Q2? De collectie van Q2 parket vormt een onmisbaar onderdeel van het assortiment van VloerenDeur. Wij werken al lange tijd samen met Lieverdink en hebben ruime ervaring met de technische eigenschappen van hun vloeren en het leggen ervan. Bekijk de collectie op onze website of kom eens langs in onze showroom in Zoetermeer. Hier vindt u ons complete assortiment en wordt u verder geholpen door onze adviseurs.

Afspraak maken showroombezoek