Your Floor

Op zoek naar een nieuwe vloer waarmee u uw woonkamer, keuken of slaapkamer transformeert? Your Floor is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het maken van opmerkelijke vloeren. Vloeren met karakter, een verhaal en beter nog: een vloer die echt bij u en uw interieur past. VloerenDeur levert diverse vloeren van Your Floor: van laminaat en hout tot de populairste keuze op dit moment: pvc. Wij komen Your Floor graag bij u leggen. Maak kennis met de bijzondere collectie van Your Floor in onze showroom in Zoetermeer. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij de zoektocht naar uw droomvloer.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom
Your Floor vloer
Voorbeeld Your Floor

Opmerkelijke vloeren van Your Floor

Subtiele vloeren die de rest van het interieur laten stralen? Niet bij Your Floor! Dit merk komt met vloeren die opvallen. De opmerkelijke vloeren maken uw interieur. Sinds 2013 is het merk Your Floor een opvallende speler in de Nederlandse vloerenindustrie. De geschiedenis van het merk loopt echter veel verder terug dan 2013. Hierdoor waren de kennis, kunde en ervaring al aanwezig om van Your Floor in korte tijd een gevestigde en gespecialiseerde leverancier van verschillende typen vloeren te maken.

Your Floor staat voor A-kwaliteit

Bauwerk Parkett is een toonaangevende speler op het gebied van parketvloeren in combinatie met vloerverwarming. In Zwitserland hebben ze een enorme voorsprong opgelopen en wordt dit al 20 jaar toegepast. Hout combineren met vloerverwarming is namelijk niet vanzelfsprekend. De vloeren van Bauwerk Parkett hebben een zeer lage RC-waarde, wat ze geschikt maakt voor vloerverwarming. Dit wordt bereikt door de speciale opbouw van de vloer. Door de lage warmteweerstand is de vloer energiebesparend. Met een Bauwerk Parkett vloer op vloerverwarming kunt u de temperatuur zelfs tot 2 graden lager zetten dan dat u gewend bent. De vloer houdt de gevoelstemperatuur hetzelfde. Hierdoor hoeft u minder hard te stoken, wat gunstig is voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Een duurzame keuze

Een vloer laat zich niet beoordelen op een scherm, die moet u met uw eigen ogen zien en met uw vingers kunnen aanraken. Via onze website kunt u dan ook een afspraak maken om een bezoek aan onze showroom te brengen. We zorgen er dan voor dat een van onze adviseurs tijd voor u heeft om samen naar de vloeren Your Floor te kijken. De collectie van Your Floor bestaat uit houten, laminaat en pvc vloeren. Dit zijn stuk voor stuk topproducten die u zelf kunt leggen of door onze specialisten kunt laten leggen. Tijdens uw bezoek aan de showroom adviseren wij u over de mogelijkheden.

Meer weten over de collectie?

 

VloerenDeur heeft een uitgebreid assortiment met vloeren van diverse topmerken uit Nederland. Bent u benieuwd naar onze collectie van Your Floor of een van onze andere leveranciers? Op onze website krijgt u al een goed beeld bij onze mogelijkheden. Om de echte look en feel te ervaren van deze mooie vloeren bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Bekijk onze complete collectie op één locatie. Voor vragen over onze samenwerking met Your Floor of de producten kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen er graag meer over.

Afspraak maken showroombezoek