Houten vloeren Zoetermeer

Heeft u interesse om een houten vloer te laten leggen in Zoetermeer en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is hierin? Dan bent u bij VloerenDeur aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim aanbod in houten vloeren. Deze vloeren kunt u bekijken in onze showroom, maar desgewenst kunnen onze adviseurs u ook thuis in Zoetermeer bezoeken. U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze uitstekende vakkennis en lange ervaring op gebied van houten vloeren.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Voordelen van een houten vloer in Zoetermeer

Er zijn veel mensen die graag voor een houten vloer in Zoetermeer kiezen. Een vloer van hout biedt dan ook veel voordelen. Allereerst kiest u altijd voor een unieke vloer. Doordat geen boom hetzelfde is, zal ook iedere houten vloer een eigen karakteristieke uitstraling hebben en een ware blikvanger vormen. De nerven en noesten geven de vloer meteen ook die mooie natuurlijke uitstraling waardoor een vloer van hout in vrijwel iedere woonstijl past. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een vloer met een rustige selectie waarin weinig of geen noesten voorkomen. Naast de fantastische unieke uitstraling heeft een vloer van hout ook veel gunstige praktische eigenschappen. Een houten vloer heeft een lange levensduur en is in iedere ruimte van uw woning in Zoetermeer te plaatsen. U kunt zelfs kiezen voor een vloer van hout voor uw keuken of badkamer. Daarnaast is een houten vloer uitstekend te combineren met een vloerverwarming. 

Uw keuzemogelijkheden in een houten vloer

U heeft zeer veel keuzemogelijkheden als u op zoek bent naar een houten vloer in Zoetermeer. Iedere houtsoort heeft immers een eigen karakteristieke uitstraling. Naast een mooie bruine vloer kunt u ook kiezen voor moderne witte vloeren of een zwarte houten vloer. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte oppervlaktebehandeling in uw situatie. Tevens kunt u de keuze maken voor een smalle- of een brede plank. Zo kunt u ervoor zorgdragen dat de houten vloer als een geheel past in bij de uitstraling van uw woning in Zoetermeer. Uiteraard kunnen we een houten vloer op iedere gewenste manier afwerken voor de perfecte finishing touch. 

Houten vloeren laten leggen in Zoetermeer

De vakmensen van VloerenDeur staan uiteraard voor u klaar als u uw houten vloeren wilt laten aanleggen in Zoetermeer. We staan in voor uitstekend vakmanschap. Ook het betrekking tot het leggen van houten vloeren hebben we diverse keuzemogelijkheden. We kunnen een houten vloer verlijmen of zwevend leggen. Onze vakmensen informeren u graag wat hierin de beste keuze voor u is. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse legpatronen. Een houten vloer kan op een traditionele manier gelegd worden, dus horizontaal of verticaal, maar ook in een visgraatpatroon of Hongaarse punt. Inmiddels hebben wij bovendien al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van houten vloeren die speciaal gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming én vloerkoeling. Zo geniet u het hele jaar van een prettige woning. Op deze manier kan een houten vloer een perfect geheel vormen in combinatie met de uitstraling van uw woning in Zoetermeer. Voor de volledigheid is het goed te vermelden dat een houten vloer ook geplaatst kan worden als u een appartement heeft in Zoetermeer. In dat geval zal de vloer op een geluiddempende ondervloer geplaatst worden.

Maak gebruik van onze uitgebreide service

VloerenDeur biedt een complete service. U kunt daarom ook gebruik maken van onze vakmanschap als u vloeren van hout wilt laten onderhouden in Zoetermeer. Het is mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan op het afgesproken moment naar Zoetermeer om zorg te dragen voor het periodieke onderhoud van de houten vloer. Daarnaast kunnen we desgewenst de vloer renoveren en zorg dragen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien.

Bezoek onze showroom

Onze vakmensen staan voor u klaar om u vrijblijvend van persoonlijk advies over houten vloeren te voorzien. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom. Onze vakmensen hebben ook mogelijkheden om u hiervoor desgewenst thuis in Zoetermeer te bezoeken. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Afspraak maken showroombezoek