Houten vloeren Rotterdam

Heeft u als inwoner van Rotterdam interesse in het laten plaatsen van een houten vloer? Dan helpt VloerenDeur u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort vloeren. We hebben niet alleen een grote diversiteit aan keuzemogelijkheden hierin maar hebben ook een team van specialisten voor u klaar staan die de houten vloer in Rotterdam kunnen plaatsen. Ons ruime aanbod in houten vloeren en parketvloeren kunt u bekijken in onze showroom maar desgewenst kunnen onze adviseurs u ook thuis in Rotterdam bezoeken om u van persoonlijk advies te voorzien.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Houten vloeren in Rotterdam kopen

Veel mensen maken de keuze om een houten vloer te laten plaatsen. Ze kiezen hiermee voor een vloer met een mooie natuurlijke en vooral unieke uitstraling. Geen boom is immers hetzelfde en de nerven en noesten van het hout geven een vloer een uniek karakter. Naast een fantastische uitstraling zijn er ook praktische argumenten om te kiezen voor het plaatsen van een houten vloer. Een vloer van hout heeft een zeer lange levensduur en is in iedere ruimte van uw woning in Rotterdam te plaatsen. Zelfs in een keuken of badkamer kan een houten vloer worden gelegd. De keuze van de juiste oppervlaktebehandeling is belangrijk. Wij adviseren u graag en tonen u ook graag de verschillende opties. Daarnaast is het goed te weten dat een houten vloer uitstekend te combineren is met een vloerverwarming. Wij leveren houten vloeren die speciaal zijn geproduceerd voor de combinatie met parket inclusief vloerverwarming én vloerkoeling. Hiermee hebben we al 20 jaar ervaring. Meer weten? Neem contact op!

Voor ieder interieur

De experts van VloerenDeur informeren u graag over uw veelzijdige keuzemogelijkheden als u een vloer van hout wilt laten plaatsen in Rotterdam. Voor iedere gewenste stijl en uitstraling hebben wij een geschikte vloer. Het maakt niet uit of u uw woning in Rotterdam op een moderne-, klassieke-, landelijke- of industriële manier heeft ingericht. U heeft niet alleen de keuze uit diverse houtsoorten maar ook met betrekking tot de breedte van de plank heeft u diverse opties. Daarnaast informeren we u graag over de verschillende manieren waarop een houten vloer kan worden afgewerkt. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw houten vloer een ware blikvanger wordt in uw woning in Rotterdam.

Houten vloeren laten leggen in Rotterdam

Als u een houten vloer bij ons heeft besteld, kunt u deze ook door ons laten leggen in Rotterdam. Hiervoor hebben we een team van vakmensen voor u klaar staan. Ook met betrekking tot het leggen van houten vloeren heeft u diverse keuzemogelijkheden. De vloer kan immers verlijmd of zwevend gelegd worden. Onze adviseurs informeren u graag wat voor u hierin de beste keuze is. daarnaast kunt u op diverse manieren uw houten vloeren laten leggen in Rotterdam. Naast de traditionele manier (horizontaal of verticaal) kan er ook gekozen worden voor een visgraatpatroon of Hongaarse punt. Woont u in een appartement in Rotterdam? In dat geval zullen we ervoor kiezen om de houten vloer op een ondervloer te plaatsen om geluidsoverlast te voorkomen. Natuurlijk ontvangt u van ons de schriftelijke bevestiging van de geluidsreductie. Hiermee heeft u de zekerheid dat u voldoet aan de eisen die in veel appartementen gelden.

Houten vloer onderhouden of renoveren in Rotterdam

VloerenDeur biedt een totaalservice als het gaat om houten vloeren. U kunt ons ook benaderen om vloeren van hout te laten onderhouden of renoveren in Rotterdam. In dat geval bezoeken we u periodiek op een afgesproken tijdstip om de vloer te behandelen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit zal komen te zien. U kunt er zelfs voor kiezen om uw vloer een volledig nieuwe uitstraling te geven.

Plan een adviesgesprek aan huis in

Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over een houten vloer in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij om u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden hierin en om al uw vragen over houten vloeren te beantwoorden. Desgewenst kunnen onze adviseurs u ook thuis in Rotterdam bezoeken als dit de voorkeur geniet. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek