Houten vloeren Den Haag

Bent u als inwoner uit Den Haag of omgeving op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in houten vloeren? Laat u verrassen door onze prachtige collectie houten vloeren. Wij hebben zeer veel keuzemogelijkheden in houten vloeren in Den Haag en hebben een team van vakmensen klaar staan om de houten vloer bij u in Den haag te komen leggen. U bent dan ook van harte welkom om onze keuzemogelijkheden in houten vloeren te komen bekijken in onze showroom. Onze adviseurs hebben ook mogelijkheden en middelen om u hiervoor thuis in Den Haag te bezoeken.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Voordelen van een houten vloeren in Den Haag

Veel mensen maken de keuze voor een houten vloer om de beschikking te hebben over een unieke vloer. Geen plank is immers hetzelfde. De noesten en nerven die in een houten vloer zichtbaar zijn, zorgen voor een unieke uitstraling. Een houten vloer is dan ook vaak een mooie blikvanger in een woonruimte. Naast deze unieke natuurlijke uitstraling bieden houten vloeren ook veel praktische voordelen. Een houten vloer wordt immers vaak voor het leven gekocht. Deze vloeren hebben namelijk een zeer lange levensduur. Daarnaast is een houten vloer in iedere woonruimte in uw woning in Den Haag te plaatsen. U kunt zelfs kiezen om een houten vloer te plaatsen in een keuken of badkamer. Tot slot is het goed te weten dat het plaatsen van een vloerverwarming onder een houten vloer geen probleem is. Inmiddels zijn wij experts in het leggen van houten vloeren in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Met meer dan 20 jaar ervaring adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw situatie.

Ontdek de vele mogelijkheden

De adviseurs van VloerenDeur informeren u graag over uw keuzemogelijkheden in vloeren van hout in Den Haag. U heeft hierin immers heel veel te kiezen. De eerste keuze die u moet maken is tussen een grote diversiteit aan houtsoorten. Voor iedere woonstijl is er wel een passende houten vloer te krijgen. Het maakt niet uit of u uw woning in Den Haag op een moderne-, klassieke-, landelijke- of industriële manier heeft ingericht. U kunt kiezen voor een moderne witte houten vloer of voor een prachtige zwarte optie. Daarnaast heeft u diverse opties met betrekking tot het formaat van de plank en kan de vloer op verschillende manieren worden afgewerkt.

Houten vloer laten leggen in Den Haag

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan staan onze vakmensen klaar om uw houten vloer te plaatsen in Den Haag. Ook dit kan op diverse manieren. Onze vakmensen informeren u bijvoorbeeld graag of het voor u een betere keuze is om de vloer te laten verlijmen of zwevend te plaatsen. Daarnaast kunt u kiezen om de vloer op een traditionele wijze te laten plaatsen of voor een visgraatpatroon of Hongaarse punt. Woont u in een appartement in Den Haag? Dan zullen we ervoor kiezen om de vloer op een ondervloer te leggen ter voorkoming van onnodig geluidsoverlast.

Houten vloer laten onderhouden of renoveren

U kunt VloerenDeur benaderen voor een totaalservice op gebied van houten vloeren. Naast de verkoop en het plaatsen van dit soort vloeren kunt u ook bij ons terecht om houten vloer in Den Haag te laten onderhouden of renoveren. In dat geval komen we u op het afgesproken moment in Den Haag te bezoeken om de vloer te behandelen. U zult merken dat de houten vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Als u een houten vloer laat renoveren, kunt u er zelfs voor kiezen om deze een volledig andere uitstraling te geven.

Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in

Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in  U bent van harte welkom in de showroom van VloerenDeur voor persoonlijk advies over een houten vloer. Onze adviseurs maken graag ruim de tijd voor u vrij om u vrijblijvend te informeren in de mogelijkheden en om al uw vragen hierover te beantwoorden. Het is voor onze adviseurs ook geen probleem om u thuis in Den Haag te bezoeken. We nemen dan onze monsterstalen mee, zodat u met alle gemakken van dien de vloeren kunt bekijken en vergelijken in uw eigen woning. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek