Houten vloeren Delft

Bent u als inwoner van Delft op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van houten vloeren? Dan moet u zeker eens informeren naar de veelzijdige mogelijkheden van VloerenDeur. Wij hebben zeer veel keuzemogelijkheden in houten vloeren in Delft en omgeving. Daarnaast hebben we een team van vakmensen voor u klaarstaan die een houten vloer voor u kunnen leggen in Delft. Als u interesse heeft in ons aanbod bent u van harte welkom in onze showroom om onze houten te komen bekijken. Onze adviseurs kunnen u ook thuis in Delft komen bezoeken om de mogelijkheden met u door te nemen.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Waarom veel mensen de keuze maken voor een houten vloer in Delft

Het is eenvoudig uit te leggen waarom veel mensen de keuze maken voor een houten vloer. Deze keuze wordt enerzijds gemaakt omdat een houten vloer een unieke natuurlijke uitstraling heeft. De noesten en nerven van de plank vormen het unieke karakter van een houten vloer. Een andere goede reden om te kiezen voor een houten vloer is dat dit soort vloeren een zeer lange levensduur hebben en in iedere ruimte van uw woning in Delft geplaatst kan worden. Het is zelfs mogelijk om een houten vloer te plaatsen in een natte ruimte zoals de keuken of de badkamer. Daarnaast behoort het zeker tot de mogelijkheden om een houten vloer te combineren met een vloerverwarming. VloerenDeur heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en leggen van parket in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voor iedere stijl een geschikte uitstraling

De adviseurs van VloerenDeur informeren u graag naar de veelzijdige keuzemogelijkheden als u op zoek bent naar een houten vloer in Delft. Iedere houtsoort heeft immers een karakteristieke uitstraling. Voor iedere gewenste stijl en uitstraling hebben wij een geschikte vloer. Het maakt niet uit of u uw woning in Delft op een moderne-, klassieke-, landelijke- of industriële manier heeft ingericht. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een moderne witte vloer of een karakteristieke zwarte houten vloer. Een andere keuze die gemaakt moet worden heeft betrekking op de afmeting van de plank en met betrekking tot de afwerking van het hout heeft u ook veel mogelijkheden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw houten vloer een mooie blikvanger wordt in uw woning in Delft!

Houten vloeren laten leggen in Delft

Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u onze vakmensen uiteraard aan het werk zetten als u de houten vloeren wilt laten leggen in Delft. Wij staan in voor vakwerk van het hoogste niveau. U kunt ervoor kiezen om een houten vloer te laten verlijmen of zwevend te laten plaatsen. Onze vakmensen adviseren u graag wat de beste optie voor u is. Naast deze praktische overweging heeft u de keuze uit diverse legpatronen. U kunt houten vloeren op de traditionele wijze laten leggen maar ook in een visgraatpatroon of Hongaarse punt. Woont u in een appartement in Delft? Dan zullen onze vakmensen de houten vloer plaatsen op een ondervloer om geluidsoverlast bij de buren te voorkomen.

Onderhouden en renoveren van een houten vloer

U kunt de vakmensen van VloerenDeur uiteraard ook benaderen voor het onderhouden en renoveren van een houten vloer in Delft. Hiervoor komen we u op het afgesproken moment thuis in Delft bezoeken om de vloer te behandelen. Als u ervoor kiest om uw houten vloer te laten renoveren kunt u de vloer een volledig nieuwe uitstraling laten geven. Uw vloer komt er weer als nieuw uit te zien.

Bezoek onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in

Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over houten vloeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij om uw mogelijkheden hierin te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs kunnen ook bij u thuis langskomen en nemen dan grote monsterstalen mee. Deze kunt u op uw gemak bekijken en vergelijken in uw eigen woning. Zo weet u direct wat wel of niet in uw interieur past. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken showroombezoek