Eiken vloeren Zoetermeer

Bent u op zoek naar een in Zoetermeer gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in eiken vloeren? Dan kunt u uitstekend terecht bij VloerenDeur. Wij hebben een zeer ruim aanbod in eiken vloeren in Zoetermeer en hebben een team van vakmensen voor u klaar staan die de vloer voor u kunnen leggen en onderhouden. U bent van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer om de veelzijdige mogelijkheden in eiken vloeren te bekijken. Het is ook mogelijk om een afspraak aan huis bij ons in te plannen.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Mooie collectie eiken vloeren in Zoetermeer 

Het is eenvoudig uit te leggen waarom veel mensen kiezen voor een eikenhouten vloer in Zoetermeer. Allereerst heeft eiken een luxe en warme uitstraling. Het lijnenspel in het hout in vorm van de noesten en de vlamtekening zorgen voor de unieke uitstraling van de vloer. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een eikenhouten vloer in een rustige selectie waarin dus minder of geen noesten zichtbaar zijn. Doordat de vloer de meest uiteenlopende patronen kan hebben, is geen vloer van eikenhout hetzelfde. Daarnaast is eikenhout een sterke en veerkrachtige houtsoort dat niet snel zal beschadigen. Dit is zeker het geval bij de vloeren die wij aanbieden. We werken immers uitsluitend met hoogwaardige materialen. In de meeste gevallen komen onze vloeren voort uit Europees eikenhout. Tot slot heeft eikenhout als belangrijkste voordeel dat het makkelijk de omgevingstemperatuur zal aannemen. Dit merkt u doordat de eiken vloer in Zoetermeer warm en comfortabel aan zal voelen.

Kies de vloer die bij u past

Als u zich laat informeren over vloeren van eikenhout, komt u al snel tot de ontdekking dat u zeer veel mogelijkheden hierin heeft. U heeft onder andere de keuze uit een grote diversiteit aan kleurvarianten. Deze verschillen in kleurstellingen komen onder andere tot stand door de bewerking van de vloer. Een onbewerkte vloer van eikenhout heeft een blanke natuurlijke uitstraling. Als u er echter voor kiest om de eiken vloer in Zoetermeer te laten roken, waxen, oliën, lakken of borstelen, krijgt de vloer een geheel andere uitstraling. U kunt bij ons terecht voor de meest lichte tot en met zeer donkere eikenhouten vloeren. Daarnaast kunt u onder andere bij ons in Zoetermeer terecht voor een white wash eiken vloer of een eikenhouten vloer met een onbehandelde ofwel invisible look. Onze adviseurs informeren u graag naar de mogelijkheden en zullen u uiteraard een groot aantal voorbeelden kunnen laten zien als u onze showroom bezoekt.

Eiken vloer laten leggen in Zoetermeer

U kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht om een eiken vloer te laten leggen in Zoetermeer. We hebben hiervoor een team van ervaren vakmensen voor u klaar staan. Zij zullen de vloer op een keurige manier voor u leggen en u informeren over de manier waarop u deze kunt onderhouden. Het is ook mogelijk om deze onderhoudsklus aan ons over te laten. Wij komen dan periodiek bij u langs in Zoetermeer om de vloer te behandelen. Bent u uitgekeken op de vloer en heeft u de wens om deze een andere uitstraling te geven? Dan kunt u bij ons terecht om de eikenhouten vloer te laten renoveren. De bovenlaag wordt er dan afgeschuurd om hierop een nieuwe afwerking aan te kunnen brengen. Het lijkt er dan op dat u een volledig nieuwe vloer heeft laten leggen in uw woning in Zoetermeer.

Kom langs in onze showroom!

Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over eiken vloeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. U hoeft hiervoor dus niet ver van huis. U kunt echter ook een afspraak aan huis inplannen als dit voor u praktischer is. We brengen onze mooiste monsterstalen mee, zodat u in uw eigen woning kunt zien hoe bepaalde eiken vloeren staan. Zo weet u zeker dat u een eiken vloer in Zoetermeer kiest die past in het totaalplaatje. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken