Eiken vloeren Rotterdam

Wilt u een eiken vloer laten leggen in Rotterdam of omgeving? De specialisten van VloerenDeur staan voor u klaar. Eiken vloeren zijn nog steeds razend populair vanwege hun warme en natuurlijke uitstraling en zeer sterke eigenschappen. Bij ons heeft u ruime keuze uit eiken vloeren die we geheel naar wens kunnen behandelen en leggen. Kom langs in onze showroom of plan een adviesgesprek aan huis in. Onze adviseurs brengen dan een bezoekje bij u thuis en nemen dan grote monsterstalen mee. Het grote voordeel hiervan is dat u direct een goed beeld krijgt van de mogelijkheden in uw situatie. U kunt een eiken vloer kiezen die past bij uw interieur. Op deze pagina vertellen we u meer over onze eiken vloeren in Rotterdam.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

Ontdek ons uitgebreide aanbod eiken vloeren in Rotterdam

Omdat een eiken vloer een natuurlijk product is, is geen enkele vloer, of plank daarentegen, hetzelfde. Dit maakt dat iedere eiken vloer in Rotterdam uniek is. Veel mensen kiezen voor een vloer van eiken, omdat het warme uiterlijk hen aanspreekt. En we geven ze geen ongelijk. Eikenhout creëert een gevoel van sfeer en luxe in een woning. Bovendien zorgen het lijnenspel in het hout in de vorm van noesten en de vlamtekening voor de unieke uitstraling van de vloer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een eiken vloer in Rotterdam met een rustigere look, waarin weinig tot geen noesten aanwezig zijn. Daarnaast is eikenhout een sterke en veerkrachtige houtsoort dat niet snel zal beschadigen. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. In de meeste gevallen komen onze vloeren voort uit Europees eikenhout. Eiken kan bovendien erg goed de omgevingstemperatuur aannemen. Dit merkt u doordat de eiken vloer in Rotterdam warm en comfortabel aan zal voelen.

Naar wens te behandelen

Naast een ruime collectie eiken vloeren in uiteenlopende kleuren, heeft u tevens de mogelijkheid om de vloer geheel naar wens te laten leggen en te behandelen. Iedere soort behandeling geeft de eiken vloer in uw woning in Rotterdam een andere uitstraling en bescherming. Een onbewerkte eiken vloer heeft een blanke uitstraling. Als u er echter voor kiest om de vloer te laten roken, waxen, oliën, lakken of borstelen krijgt de vloer een compleet andere look. Een gerookte eiken vloer heeft bijvoorbeeld een diepbruine kleur. Zo heeft u alle mogelijkheden om voor een eiken vloer te kiezen die één geheel vormt met uw woning in Rotterdam. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne uitstraling? We adviseren dan om een white wash behandeling te overwegen of een onbewerkte look. Op deze manier draagt de eiken vloer ook bij aan de moderne inrichting.

Eiken vloer laten leggen in Rotterdam

Vanzelfsprekend leggen wij ook eiken vloeren in Rotterdam en omgeving. We hebben hiervoor een team van ervaren vakspecialisten voor u klaarstaan. Zij zullen de vloer op een keurige manier voor u leggen en u informeren over de manier waarop u deze kunt onderhouden. Het is ook mogelijk om deze onderhoudsklus aan ons over te laten. Wij komen dan periodiek bij u langs om de vloer te behandelen. Bent u uitgekeken op de eiken vloer en heeft u de wens om deze een andere uitstraling te geven? Overweeg dan om de eikenhouten vloer te laten renoveren. Tijdens dit proces wordt de bovenste laag van de vloer er afgeschuurd. Hierdoor ontstaat er een ‘nieuwe’ laag die we met de gewenste behandeling kunnen bewerken. Een compleet nieuwe vloer aanschaffen is niet nodig, met een vloerenovatie lijkt uw huidige vloer zo goed als nieuw!

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse in vrijblijvend persoonlijk advies over eiken vloeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer. U hoeft hiervoor dus niet ver van huis. U kunt echter ook een afspraak aan huis inplannen als dit voor u praktischer is. We brengen onze mooiste monsterstalen mee, zodat u in uw eigen woning in Rotterdam kunt zien hoe bepaalde eiken vloeren staan. Zo weet u zeker dat u een eiken vloer in Rotterdam kiest die past in het totaalplaatje. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken