Eiken vloeren Delft

Bent u als inwoner van Delft op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in eiken vloeren? Dan is het zeker goed om eens contact op te nemen met VloerenDeur. Wij zijn dé specialisten in eiken vloeren. We hebben hier een zeer ruim aanbod in. Daarnaast hebben we een team van vakmensen voor u klaar staan om de eiken vloer voor u te leggen en te onderhouden. Onze vakmensen informeren u graag hierover in onze showroom, maar kunnen u hiervoor desgewenst ook thuis in Delft bezoeken.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

De gunstige praktische eigenschappen

Veel mensen kiezen voor een eiken vloer uit zowel decoratieve- als praktische overwegingen. Een eiken vloer heeft een mooie luxe uitstraling die uiteraard bepaald wordt door de noesten en de vlamtekening in het hout. Ook kunt u kiezen voor een eiken vloer in een rustige selectie zonder noesten en minimale vlamtekening. Een eiken vloer vormt een unieke combinatie van een robuust karakter en een met een elegante uitstraling. Juist deze factoren zorgen voor het unieke karakter van de vloer. Geen enkele eiken vloer is hetzelfde. Het hout kan de meest uiteenlopende patronen hebben. Een ander praktische eigenschap van een eiken vloer is dat eiken een zeer sterke houtsoort is. Het hout is veerkrachtig en niet heel erg gevoelig voor beschadigingen. Dit is zeker het geval bij de vloeren die wij u aanbieden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. In veel gevallen komen onze eiken vloeren voort uit Europees eikenhout. Een ander groot voordeel van eikenhout is dat deze houtsoort de omgevingstemperatuur makkelijk aan zal nemen en hierdoor warm en comfortabel aanvoelt.

Veelzijdige keuzemogelijkheden in eikenhouten vloeren

We informeren u graag over de veelzijdige keuzemogelijkheden die u heeft als u een eikenhouten vloer zoekt voor uw woning in Delft. Een vloer die vervaardigd is uit eiken is in dusdanig veel kleurvarianten verkrijgbaar dat deze bij iedere woonstijl past. Een onbehandelde vloer heeft een blanke natuurlijke kleurstelling. De vloer kan echter ook naar wens bewerkt worden door deze te roken, waxen, oliën, lakken of borstelen. Hiermee krijgt de vloer een volledig andere uitstraling en kleurstelling. Gerookte eikenhouten vloeren hebben bijvoorbeeld een diepbruine kleur. U kunt bij ons dan ook terecht voor zowel een lichte- als een donkere eikenhouten vloer maar ook voor bijvoorbeeld een white wash eiken vloer of invisible look kunt u bij ons terecht. De adviseurs van VloerenDeur laten u graag zien welke eikenhouten vloeren passen bij de uitstraling van uw woning in Delft.

Eikenhouten vloer laten leggen in Delft

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan staat ons team van vakmensen ook voor u klaar om de eikenhouten vloer in Delft te komen leggen. Wij staan in voor vakwerk van het hoogste niveau en zorgen ervoor dat de vloer op een keurige manier wordt gelegd. Onze vakmensen zullen u ook uitleggen hoe u de vloer het beste kunt onderhouden maar u kunt ook deze klus aan hen overlaten. In dat geval komen onze mensen u op het afgesproken moment bezoeken in Delft om de eiken vloer te bewerken. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een vloer van eikenhout te renoveren en zelfs een andere uitstraling te geven. Dan kan de bovenlaag eraf worden geschuurd en een nieuwe afwerking worden aangebracht. Het lijkt er dan op dat u een volledig nieuwe vloer heeft laten leggen in uw woning in Delft.

Wij geven graag persoonlijk advies

Als u interesse heeft in vrijblijvend persoonlijk advies over eiken vloeren bent u van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs maken graag uitgebreid de tijd voor u om de mogelijkheden met u te bespreken. Het behoort ook tot de mogelijkheden dat de adviseurs u thuis in Delft bezoeken. Zij nemen dan grote monsterstalen mee en zo krijgt u direct een goed beeld van een eiken vloer in Delft in uw woning. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken