De vloeren van VloerenDeur zijn bij uitstek geschikt om te plaatsen in combinatie met vloerverwarming én vloerkoeling. Voor de verschillende vloeren zoals parket-, pvc- en laminaatvloeren gelden natuurlijk verschillende specifieke aandachtspunten.

Er zijn inmiddels ook diverse soorten vloerverwarmingssystemen. Bij het toepassen van deze combinatie is het wel belangrijk om hierover een goed advies te krijgen met betrekking tot de vloerkeuze. Zaken als garantie en rendement van uw vloerverwarmingssysteem komen tijdens een adviesgesprek aan de orde. Wanneer u in uw bestaande woning een vloerverwarmingssysteem wilt laten installeren zijn wij voor u de ideale partner. Hiermee heeft u slechts één aanspreekpunt en dat is wel zo prettig en geeft u ook de grootste zekerheid.

Het plaatsen van vloeren op vloerverwarming is al vele jaren onze specialiteit. Door deze ervaring geven wij dan ook dezelfde garantie als op het plaatsen van vloeren waarbij geen sprake is van vloerverwarming. Onze “100% Jazeker garantie”!

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!