Houten vloeren leggen

Heeft een houten vloer bij ons besteld, maar bent u niet erg handig of ziet u het leggen van uw houten vloer niet zitten? Geen zorgen, VloerenDeur beschikt over ervaren parketteurs die de gekozen vloer efficiënt en zorgvuldig bij u komen leggen. Hierdoor bent u verzekerd van een strak gelegde vloer die niet hol klinkt, kraakt of niet netjes is afgewerkt. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Op deze pagina vertellen we meer over onze legservice.

Afspraak voor advies aan huis
Afspraak in de showroom

 

Houten vloeren laten leggen door een ervaren specialist

Zwevende houten vloeren leggen kunnen de meeste mensen zelf. Bij het leggen van een verlijmde vloer komt echter meer kijken en hiervoor is echte expertise gewenst. De specialisten van VloerenDeur zijn ervaren en beschikken over de nodige kennis en materialen om houten vloeren in alle stijlen en patronen te leggen. Of u nu de populaire visgraat vloer wenst, rechte lijnen of een Hongaarse punt: voor ons is geen enkele uitdaging te lastig. Als we uw houten vloer komen leggen dan bieden we een totaaloplossing. We werken de vloer netjes af en zorgen ervoor dat andere onderdelen, zoals plinten, ook netjes geplaatst worden.

Een houten vloer zwevend leggen

 

Een zwevende houten vloer wordt niet vastgemaakt aan de constructievloer. Bij deze legwijze is de hulp van een parketteurs niet per se noodzakelijk. Deze vloeren kunt u prima zelf leggen. Toch zijn er voldoende redenen om te kiezen voor de diensten van een professioneel vloerbedrijf. Gespecialiseerde parketteurs doen het werk vaak sneller en vakkundiger. Niet alleen hebben ze uitgebreide kennis van het materiaal, ook weten ze hoe deze materialen en hulpmiddelen gebruikt moeten worden om het mooiste resultaat te realiseren. Het levert u dus meer tijd en energie op. Wordt er een legfout gemaakt? Dan bent u niet verantwoordelijk en kan het probleem door onze parketteur opgelost worden.

Ruimte voor een goede verdeling van de werkzaamheden

Laat u het leggen van de houten vloer over aan onze specialisten? Mooi! We doen graag ons best voor u. In overleg spreken we af hoe de verdeling van de werkzaamheden eruit komen te zien. Misschien wilt u zelf wel de ondervloer leggen, alleen de afwerking verzorgen of juist allebei. Wat uw wensen ook zijn, wij stemmen onze dienstverlening af op uw wensen. Hierdoor ontstaat er een goede verdeling en weten onze parketteurs wat ze wel en niet voor u hoeven te doen.

Advies nodig? Neem contact op

Voordat we voor u aan de slag gaan, bespreken we met u welke werkzaamheden wel of niet tot ons takenpakket horen. Onze flexibele houding stelt ons in staat om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te bieden. Mocht u toch van gedachte veranderen, laat het weten. We denken graag met u mee. Wanneer u kiest om het leggen van uw houten vloer uit te besteden aan onze professionals, dan kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Neem direct contact op als u behoefte hebt aan advies of aanvullende informatie. We vertellen u graag meer.

Kunnen wij u helpen?